A to już długo tak tylko z jednym w zwiazkuNawet nie wiecie, jak wam zazdroszczę. Ja to z jednym, pierwszym. Jedyne co mam wspominać, to dużo zabaw przedale bez sexu.

A to już długo tak tylko z jednym w zwiazkuNawet nie wiecie, jak wam zazdroszczę. Ja to z jednym, pierwszym. Jedyne co mam wspominać, to dużo zabaw przedale bez sexu.
Erotyka jest w głowie. Jeśli dana forma seksu Ciebie nie kręci, to nie zrozumiesz. Wiesz jeden nie jest wstanie zrozumieć co może być fajnego we wciskaniu fiuta do dupy, a inny co może być fajnego w bukakke.Po 28 mężczyznach w bukkake Twoja garderoba nadaje się tylko na śmietnik. Ciężko mi też zrozumieć na czym polega przyjemność bycia obspermioną przez 28 mężczyzn.
Dziurki pewnie bolały na drugi dzień co?8 panów gangbang. Pojedyńczo jak dobrze pamiętam 10.![]()
Szacunek dla ciebie ze żadnemu innemu kutaskowi nie dałaś skosztować cipki, chociaż ona pewnie by chciała poczuć innegoNawet nie wiecie, jak wam zazdroszczę. Ja to z jednym, pierwszym. Jedyne co mam wspominać, to dużo zabaw przedale bez sexu.
Skoro wiesz ilu ich było to powinieneś wiedzieć gdzie i w jakich okolicznościach to się wydarzyło.Po 28 mężczyznach w bukkake Twoja garderoba nadaje się tylko na śmietnik. Ciężko mi też zrozumieć na czym polega przyjemność bycia obspermioną przez 28 mężczyzn.
Przecież sama o tym napisałeś że w swingers klubie. Okoliczności żadnych znać nie mogę, bo mnie tam nie było, Sądzę że po to anonimowo piszemy na forum aby się powymieniać doświadczeniami. Moje pytanie o przyjemność związaną z bukkake nie jest uwłaczające, jest po prostu pytaniem o Twoje doświadczenia, których mi brak.Skoro wiesz ilu ich było to powinieneś wiedzieć gdzie i w jakich okolicznościach to się wydarzyło.
Właśnie próbuje zrozumieć, dlatego pytam.Erotyka jest w głowie. Jeśli dana forma seksu Ciebie nie kręci, to nie zrozumiesz. Wiesz jeden nie jest wstanie zrozumieć co może być fajnego we wciskaniu fiuta do dupy, a inny co może być fajnego w bukakke.
Rozumiem o czym piszesz. Tylko dlaczego włączasz w to moją garderobę?Przecież sama o tym napisałeś że w swingers klubie. Okoliczności żadnych znać nie mogę, bo mnie tam nie było, Sądzę że po to anonimowo piszemy na forum aby się powymieniać doświadczeniami. Moje pytanie o przyjemność związaną z bukkake nie jest uwłaczające, jest po prostu pytaniem o Twoje doświadczenia, których mi brak.
Ale z jednym pierwszym seks może być lepszy niż seks z różnymi facetami - wszystko zależy od fantazji erotycznej i dostępności emocjonalnej. Nie gryź się tym, bo nie warto, nie masz żadnej gwarancji, że ci z którymi nie było Ci dane byliby lepsi w seksie od tego jednego. Mamy tendencję do myślenia, że ominęło nas coś super, a tymczasem najczęściej byłoby to coś słabego/przeciętnego.Nawet nie wiecie, jak wam zazdroszczę. Ja to z jednym, pierwszym. Jedyne co mam wspominać, to dużo zabaw przedale bez sexu.
Kutasika to Ty masz w swojej główeczceSzacunek dla ciebie ze żadnemu innemu kutaskowi nie dałaś skosztować cipki, chociaż ona pewnie by chciała poczuć innego![]()
Musisz być niesamowitą dziewczyną Aga :* i do tego taka śliczna! Marzenie!Trochę ponad 30 partnerów,w piątkowe spotkanie w swingers klubie ,pisałam o tym w innym temacie![]()
DziękiMusisz być niesamowitą dziewczyną Aga :* i do tego taka śliczna! Marzenie!
Zabezpieczenie, nie pomoże , trzeba wierzyć że wszystkie badania są prawdziwe.A jak wygląda taka przygoda pod kątem chorób wenerycznych? Jak to zabezpieczać? Jak sprawdzać?