• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ilu/ile mieliście jednego dnia?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Po 28 mężczyznach w bukkake Twoja garderoba nadaje się tylko na śmietnik. Ciężko mi też zrozumieć na czym polega przyjemność bycia obspermioną przez 28 mężczyzn.
Erotyka jest w głowie. Jeśli dana forma seksu Ciebie nie kręci, to nie zrozumiesz. Wiesz jeden nie jest wstanie zrozumieć co może być fajnego we wciskaniu fiuta do dupy, a inny co może być fajnego w bukakke.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Po 28 mężczyznach w bukkake Twoja garderoba nadaje się tylko na śmietnik. Ciężko mi też zrozumieć na czym polega przyjemność bycia obspermioną przez 28 mężczyzn.
Skoro wiesz ilu ich było to powinieneś wiedzieć gdzie i w jakich okolicznościach to się wydarzyło.

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Skoro wiesz ilu ich było to powinieneś wiedzieć gdzie i w jakich okolicznościach to się wydarzyło.
Przecież sama o tym napisałeś że w swingers klubie. Okoliczności żadnych znać nie mogę, bo mnie tam nie było, Sądzę że po to anonimowo piszemy na forum aby się powymieniać doświadczeniami. Moje pytanie o przyjemność związaną z bukkake nie jest uwłaczające, jest po prostu pytaniem o Twoje doświadczenia, których mi brak.