A co jest fajnego np. w seksie w miejscu publicznym względem tego w swoim mieszkaniu. Dlaczego podnieca bardziej? Tak samo można zapytać o seks analny, gdzie dla faceta jest to zbliżona stymulacja jak przy seksie waginalnym. Co jest podniecającego w pissingu, gdzie po prostu chodzi o to że partnerzy oddają na siebie mocz.Może właśnie dlatego nigdy nie rozumiałem uroku takich imprez.
Nie chodzi nawet o liczbę partnerów, bo każdy dorosły człowiek ma prawo robić to, na co ma ochotę i z kim ma ochotę.
Bardziej chodzi mi o coś innego.
W opisie, który przedstawiłeś, nie widzę kobiety, nie widzę człowieka, nie widzę wzajemnej fascynacji czy choćby zwykłej chemii między ludźmi. Widzę raczej taśmę produkcyjną, gdzie kolejna osoba zajmuje miejsce poprzedniej.
Jeżeli komuś to odpowiada i robi to świadomie, jego sprawa.
Po prostu dla mnie seks bez odrobiny emocji, zainteresowania drugą osobą czy zwykłego szacunku staje się czynnością techniczną. A technika sama w sobie nigdy specjalnie mnie nie fascynowała.
Bo erotyka jest w głowie. Podnieca nas bardziej, gdy robimy to samo ale inaczej niż zwykle, robimy nieco ryzykowanie czy perwersyjne.
Co może podniecać przy takiej zabawie typu "targ klaczy". Jeśli ktoś jest otwarty na zabawy grupowe, to generalnie wszystko. Zaczynając od mocnej stymulacji, gdzie dziewczyna może liczyć na dłuższy czas naprawdę mocnego bzykania, bo partnerzy co chwila się zmieniają i przychodzi kolejny z nowymi siłami i może ten swój czas bzykać mocno. Ale nie bez znaczenia jest kwestia psychiczna. Jeśli właśnie ktoś lubi taki klimat to świadomość, że zostało się wybzykanym przez kilkunastu czy ponad dwudziestu facetów jednej nocy, może być cholernie podniecający.
Dodatkowo dziewczyna może lubić i odnajdywać się w seksie gdzie jest traktowana jak "seks zabawka", że jest "używana", że jest zdominowana, może ją podniecać to że jej partner patrzy na to jak jest tak "brana" przez kolejnych.
Naprawdę seks ma wiele wymiarów, ludzie lubią różne formy i klimaty seksu. Nie zawsze jest to czuły i romantyczny seks, gdzie jest fascynacja i uwodzenie.