• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile wytrzymujecie bez masturbacji?

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Pytanie sugeruje, że trzeba się powstrzymywać albo walczyć z tym. Po co? Masturbacja jest piękna, daje cudowną rozkosz. Robię to codziennie, bo uwielbiam.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Ja staram się nie wytrzymywać za długo, choć mam już po 40tce. Lubię to i koniec. Mogę wytrzymać bez masturbacji dwa dni max, a potem mój mały sam się domaga. Podnosi się nie pytany, to co mam robić??? 😉

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Można wytrzymać aż do całkowitego napełnienia woreczka, a później co by nie było trzeba spuścić to ciśnienie dla własnego zdrowia.

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Nigdy nie liczyłem. Ale jak sądzę, najdłużej było wtedy jak była jeszcze obowiazkowa służba wojskowa i dodawano nam do jedzienia specjalną sól, która powodowała, że kutas zwyczajnie nie stawal i nie było popędu wcale. Ale kiedy wysłali nas do domu po przysiędze i zobaczyłem moją kobietę sól straciła swoją moc

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
Miałem przerwę na okres kilku miesięcy. Zupełna abstynencja seksualna. Nie pamietam czy to było 6 czy może 10 miechów. Ta pierwsza po tym okresie to była taka ulga jakby 2 kg ciężaru z jajec zdjąć.