• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile orgazmow u kobiety

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Tak przywołując do pamięci moje partnerki to jest to sprawa indywidualna.
Jedna po pierwszy orgazmie ma dość i albo już nie chce albo musi "odsapnąć". Inna dojdzie, ale nie przeszkadza jej kontynuacja zabaw i dochodzi znów i znów...

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Różnie z tym jest. Czasem koniec na jedynym. Innym razem przy większych ekscesach powyżej 3. Max to bodajże 7 w czasie od lokacji, poprzez pobudki i po śniadaniu . Poza tym w weekendy gdy jesteśmy zupełnie sami w domu to często są różne zaczepki. Szybka, krótka palcówka, zabawa zdalnie sterowaną zabawką, minetka w kuchni na blacie czy na stole w salonie lub zerżnięta na stojąco przy ścianie. Minetka zawsze kończy się szczytowaniem. Mąż uwielbia gdy jestem spełnioną.

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Mam inaczej. Czerpię dużą przyjemność z wszelkich form intymności ale nie zawsze mam orgazm. Łechtaczkowy przychodzi łatwiej, pochwowy jest tylko czasami. Najsilniejszy jest kiedy oboje dochodzimy w tym samym czasie, i to jest coś nad czym pracujemy cały czas. Do zaspokojenia wystarczy mi jeden ale silny orgazm.

Mężczyzna

NocnyOrion

Nowicjusz
Na ogół partnerki miały 1, 2 max 3 podczas zbliżenia. Bywały i takie co w ogóle nie umiały dojść mimo iż chciały się kochać. Ale dwa lata temu byłem z dziewczyną która przez jedną noc miała około 50. Tylko co 10 przerwa bo głowa ją bolała od ciśnienia.