• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
Co to znaczy ,,dopóki nie robi krzywdy innemu"? Osoby biseksualne znacznie częściej zmieniają partnerów co zagraża różnymi zagraża różnymi chorobami od przenoszonych drogą płciową po stany depresyjne. Robiąc to dajesz przykład innym a jeśli ktoś weźmie z ciebie przykład może sobie poważnie zaszkodzić. Etyka minimalizmu jest bardzo płynna i nieostra co w złym świetle stawia jej skuteczność w powstrzymaniu się od krzywdzenia.
A osoby heteroseksualnie nie mogą często zmieniać partnerów? Od nich niczym się nie można zarazić, tak? To jest kwestia ryzykownych zachowań, a nie orientacji seksualnej. Jak uważasz inaczej, to podaj dane naukowe na poparcie tezy, bo coś mi się wydaje, że to tylko zwykłe stereotypy wynikające z bifobii.

Mężczyzna

Herkules85

Nowicjusz
Mój pierwszy seks hmmm jakieś 15 lat... udało mi się zliczyć swój pierwszy raz że starsza od siebie kobieta która trochę była podpita ale spodobało mi się jak złapała mnie za penisa i tak poszło. 😈

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
O rety zaraz otrzymam ciosy od erudycyjnych mądral optujących za pokrywaniem czego popadnie. I jak tu się podnieść😞
Chłopie, chyba masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nikt tutaj nie optuje za pokrywaniem czego popadnie, tylko za prawem do wyboru dla każdego i szanowaniem tych decyzji przez innych. To takie kontrowersyjne dla Ciebie?

Tak naprawdę nikt Cię nie pytał o opinię w sprawie wieku MOJEJ inicjacji. Ani JA ani inni, więc ogarnij się i daruj sobie dalszą dyskusję, bo podejrzewam, że nikt nie ma przyjemności z czytania Twoich bifobicznych stereotypów i uprzedzeń, a teraz jeszcze drwin z innych ("erudycyjne mądrale").

Mężczyzna

Dyskretny masażysta

Nowicjusz
Chłopie, chyba masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nikt tutaj nie optuje za pokrywaniem czego popadnie, tylko za prawem do wyboru dla każdego i szanowaniem tych decyzji przez innych. To takie kontrowersyjne dla Ciebie?

Tak naprawdę nikt Cię nie pytał o opinię w sprawie wieku MOJEJ inicjacji. Ani JA ani inni, więc ogarnij się i daruj sobie dalszą dyskusję, bo podejrzewam, że nikt nie ma przyjemności z czytania Twoich bifobicznych stereotypów i uprzedzeń, a teraz jeszcze drwin z innych ("erudycyjne mądrale").
Dziękuję za propozycję ale nie skorzystam. Nie istnieje taka jednostka chorobowa jak ,,bifobia" więc nie sil się na żargon medyczny. Każdy wolny wybór ma konsekwencje zarówno dla człowieka jak i społeczeństwa które współtworzy: zbyt daleko posunięta akceptacja prowadzi do anarchii i wzrostu aberracyjnych zachowań. Nigdy w historii ludzkości tylu ludzi nie miało tylu praw i seksualnej swobody ale rezultatem tego jest ospałość w podtrzymywaniu relacji i brak chęci do wzięcia odpowiedzialności za rodzinę. Nasze zachodnie społeczeństwa wymierają w przeciwieństwie do innych tożsamości surowo karzących odchylenia od normy za to kładące nacisk na rozmnażanie. Żeby było jasne: odrzucam metody którymi się posługują, za to nie mogę zignorować sukcesów na polu utrzymania i ekstrapolacji/narzucania wartości przynależnych ich kulturom takim jak lojalność wobec własnej społeczności.