• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Mężczyzna

RobLon1980

Cichy Podglądacz
ja 16, ona 16 ( taka dalasza dalsza kuzynka ) co roku odwiedzala nas na walacje na 4-5 tygodni
mega wsponienia ,
zaczelo sie od gadania o sexie i jakos tak wyszlo , dupczylismu sie przez 3 tygodnie wszedzie gdzie tylko dalo rade

wtedy tez moj pierwszy lodzik i odrazu z finalem w ustach , wiedziala co robi :)

3 lata pozniej wyjechalem za granice i nie widzielismy sie 18-19 lat , jednego razu bylem w PL i robilismy objazdowke po rodzinie , bylismy tez u niej , oczywiscie ma meza, dzieci , .....male mieszkanko, ciasna kuchnia , i kilka razy jak sie przeciskala kolo mnie to wyraznie czulem ze na sekunde sie zatrzymuje swoim tylkiem na moim kutasie , niestety nie bylo okazji :)
Ale mysle ze chetnie by powtorzyla nasze wyglupy , ja zreszta tez :)
moze bedzie jeszcze na to okazja ;)

Mężczyzna

Juhas

Cichy Podglądacz
ja 16, ona 16 ( taka dalasza dalsza kuzynka ) co roku odwiedzala nas na walacje na 4-5 tygodni
mega wsponienia ,
zaczelo sie od gadania o sexie i jakos tak wyszlo , dupczylismu sie przez 3 tygodnie wszedzie gdzie tylko dalo rade

wtedy tez moj pierwszy lodzik i odrazu z finalem w ustach , wiedziala co robi :)

3 lata pozniej wyjechalem za granice i nie widzielismy sie 18-19 lat , jednego razu bylem w PL i robilismy objazdowke po rodzinie , bylismy tez u niej , oczywiscie ma meza, dzieci , .....male mieszkanko, ciasna kuchnia , i kilka razy jak sie przeciskala kolo mnie to wyraznie czulem ze na sekunde sie zatrzymuje swoim tylkiem na moim kutasie , niestety nie bylo okazji :)
Ale mysle ze chetnie by powtorzyla nasze wyglupy , ja zreszta tez :)
moze bedzie jeszcze na to okazja ;)
To podupczyles fajnie za młodego

Mężczyzna

Juhas

Cichy Podglądacz
No nie powiem , fajnie bylo, :)
Bylismy mlodzi i swiata ciekawi , delikatne dotkniecie paluszkiem majteczek i cala cipka poklejona :p
no to jak tu nie korzystac ...... z takiego dobrodziejstwa
No przecież sam miód i jeszcze jak była mokra to jej fajnie dogadzales myślę że teraz by to powtórzyła