• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile mieliście lat gdy przeżyliście swój pierwszy raz?

Mężczyzna

Randomowynick123

Nowicjusz
Zastanawiam się jakim cudem tak wcześnie wszyscy zaczęliście. 14? 15? Przecież to jeszcze wiek gimnazjalny. Przecież za takie coś ze szkoły można było wylecieć, gdyby się wydało xD Jak sobie przypomnę koleżanki ze szkoły, czy gimnazjum, czy szkoła średnia, to nie wierzę, że jakakolwiek z nich mogłaby zacząć wcześniej niż przed 18stką. Więc pytanie skąd się te wszystkie dziewczyny tu biorą :LOL:

Mężczyzna

Lukasz198555

Cichy Podglądacz
Zastanawiam się jakim cudem tak wcześnie wszyscy zaczęliście. 14? 15? Przecież to jeszcze wiek gimnazjalny. Przecież za takie coś ze szkoły można było wylecieć, gdyby się wydało xD Jak sobie przypomnę koleżanki ze szkoły, czy gimnazjum, czy szkoła średnia, to nie wierzę, że jakakolwiek z nich mogłaby zacząć wcześniej niż przed 18stką. Więc pytanie skąd się te wszystkie dziewczyny tu biorą :LOL:
dobre pytanie, u mnie było tak samo. Ponadto dziewczyn wokół mnie było jak na lekarstwo😉. Poza szkołą nie znałem żadnej.

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
dobre pytanie, u mnie było tak samo. Ponadto dziewczyn wokół mnie było jak na lekarstwo😉. Poza szkołą nie znałem żadnej.
Ja w wieku 18 mimo że chłopaków miałam bardzo wcześnie to uważałam że sex przed 18 to coś złego.Teraz nie żałuję choć uważam że w tym wieku się powinno zaczynać i szkoda jak ktoś dużo później zamiast korzystać z życia.
Ale wiem też że łatwo mówić poprostu z perspektywy czasu teraz wszystko się widzi.

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Jakoś krótko przed 18. urodzinami. Znaliśmy się chyba z 3 miesiące wtedy, miło wspominam.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Chyba w szkole katolickiej ;)
Odp na pytanie: po 20. aczkolwiek nigdy nie przywiązywałem do tego większej wagi