takDo kobiet. Czy często zdarzają wam się faceci szybkostrzelni?
seks to nie tylko penetracjaCzytając posty wychodzi że u 90% penetracja trwa 30 w gorę.
Badań nie prowadzę, ani nie notuję. Seks dla mnie kończy się albo satysfakcją albo się nie powtarza.Z badań wychodzi że w Polsce 38% ma PW.
bierz pod uwagę co oznacza u nich seks jako taki, bo był już tu taki co uprawiał go 48h - co oczywiście daje do myśleniaNie o to chodziło w pytaniu. Po przeczytaniu kilku postów wyciągam wniosek ze 90% mężczyzn w czasie sexu, penetruje partnerkę od 30 minut do 2 godzin. Wydaje mi się że to jest wierutne kłamstwo. Dlatego chciałem to zeryfikowac u drugiej strony . Czy to jest prawda. Wszystkie badania temu przeczą .
po co? przecież spożywają się nawzajemCiekawe czy robią przerwę na jedzenie.
grzecznie podłączają kroplówkę z elektrolitami, i innymi witaminkami, i patrzą z podziwem jak chrapie wykończony, a panie pielęgniarki zapisują się na listę chętnychJa też bym nie tracił . Ciekawe co w szpitalu mówią po takim maratonie . Raczej inaczej to się skończyć nie może .
Da się długo, ale bez jakiejś przerwy no nie to nie. Same picie jest ważne a co z przekąszsniem czegoś po drodze.grzecznie podłączają kroplówkę z elektrolitami, i innymi witaminkami, i patrzą z podziwem jak chrapie wykończony, a panie pielęgniarki zapisują się na listę chętnych![]()
Oczywiście, że forum nie jest żadnym wyznacznikiem. Po pierwsze znajdzie się tu więcej osób z wysokim libido, po drugie nikt się nie chce "chwalić" kilkoma minutami.Po przeczytaniu kilku postów wyciągam wniosek ze 90% mężczyzn w czasie sexu, penetruje partnerkę od 30 minut do 2 godzin. Wydaje mi się że to jest wierutne kłamstwo.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 41 | |
T | Ile razy ? | Masturbacja | 23 | |
![]() |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 28 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 39 |