Oj... @Zenko Jeśli Twoje przyrodznie jest tak duże jak ego i poczucie humoruA banknot to "Zamość" czy stara "Kasztelanka" bo sie trochę różniły wielkością....
Tak tylko gwoli uzupełnienia metrycznej kwestii napisąłem

Oj... @Zenko Jeśli Twoje przyrodznie jest tak duże jak ego i poczucie humoruA banknot to "Zamość" czy stara "Kasztelanka" bo sie trochę różniły wielkością....
Tak tylko gwoli uzupełnienia metrycznej kwestii napisąłem
Jakie ego, z trwogi naipisalem, piątka z zamościem może ujdzie po goracej kąpieli i oglądaniu fotek Evy Green, ale "kasztelanka", toż to jak kołdra, gdzie ja tam z tą swoja pęsetką filatelistyczną.Oj... @Zenko Jeśli Twoje przyrodznie jest tak duże jak ego i poczucie humoruto nie wiem czy 5000 marek polskich da radę je przysłonić
![]()
W sumie ten "zamość" to dobry wybór, wszak zielony to kolor nadziei. No i jak umiesz w origami, to można w listek figowy złożyćpiątka z zamościem może ujdzie po goracej kąpieli i oglądaniu fotek Evy Green
To za znęcanie się nad zwierzętami ( a dokładnie końmi) jest z góry eliminowanyA jak kto nie ma "skórki"....?![]()
Tak, sztuka składania papieru jest mi tak samo obca jak majsterkowanie, wymaga skupienia, z origami to moja ulubiona kompozycja to "ulep kulę"W sumie ten "zamość" to dobry wybór, wszak zielony to kolor nadziei. No i jak umiesz w origami, to można w listek figowy złożyć![]()
Jak to mówią od czegoś trzeba zacząćTak, sztuka składania papieru jest mi tak samo obca jak majsterkowanie, wymaga skupienia, z origami to moja ulubiona kompozycja to "ulep kulę"
Kula jest bryłą doskonałą ponoć....Tak, sztuka składania papieru jest mi tak samo obca jak majsterkowanie, wymaga skupienia, z origami to moja ulubiona kompozycja to "ulep kulę"
"Okulnie" rzecz ujmując co racja to racjaKula jest bryłą doskonałą ponoć....![]()
No to żeby było choć odrobinę bliżej tematu... Zmierzysz czy podrzucisz fotkę z pięciozłotówką?Najbardziej sprawiedliwa i demokratyczna ze wszystkich bryłAle chyba wylatujemy poza szyny tematu....
Tylko jaką? Obecną, sprzed denominacji, z rybakiem.......?No to żeby było choć odrobinę bliżej tematu... Zmierzysz czy podrzucisz fotkę z pięciozłotówką?![]()
Tylko jaką? Obecną, sprzed denominacji, z rybakiem.......?![]()
Dobrze, tylko jakąś znajdęnie jestem wybredna
pięciozłotówka może być jakakolwiek
![]()
Pożyczyć Ci 5-takaDobrze, tylko jakąś znajdęOstatnio z drobnymi cienko, że o tych grubszych nie wspomnę
![]()
To jakaś zorganizowana akcja, jak widzęPożyczyć Ci 5-taka![]()
Zaraz tam zorganizowana akcjaTo jakaś zorganizowana akcja, jak widzę![]()
No dobrze, pomoc, ale głaskać czy nie głaskać?Zaraz tam zorganizowana akcja"... Ja tylko niosę pomoc..."
Cytaty z klasyka... też lubię....No dobrze, pomoc, ale głaskać czy nie głaskać?![]()
Głaskać, nie pytaćNo dobrze, pomoc, ale głaskać czy nie głaskać?![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ile waży Twój penis? | Poza tematem | 151 | |
| S | Ile czasu przed seksem przyjąć tadalafil? – Kompleksowy przewodnik | Porady seksualne | 0 | |
| M | Ile palców w cipce/tyłku | Seks | 34 | |
| J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 54 | |
| T | Ile razy ? | Masturbacja | 37 |