• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile cm macie panowie? :P

Mężczyzna

Biszkopt

Nowicjusz
Czy wielkość ma znaczenie dla kobiety? Są panie które lubią długie żeby dopychały aż do samej szyjki macicy a inne wolą grubszego ,ale krótkiego bo bardziej odczuwają tarcie o scianki pochwy . Ale panie mogą się wypowiedzieć w tym temacie.

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Nie usprawiedliwiam i nie chwalę się, ale fakt faktem, że moja Pani stwierdza, że mam grubego, że jest dla mnie za płytka, że ją boli jak w nią wchodzę, ale jakoś daje radę całego brać w siebie :) Jak się mawia jak się popieści to się zmieści.

Chyba coś musi być w tym prawdy (że mogę mieć sporego) skoro najpierw mi proponowała po lodziku klasyczny seks a potem po tych różnych pozycjach z moim w niej seks oralny i pozycję 69 to chyba faktycznie musiała mieć już mojego trochę dość, po pozycji na boku, gdzie sobie pozwoliłem na dobijanie go w nią do końca.
Imponująco! Co do "dobijania go w nią do końca(...)"- prawdziwe wyzwanie dla przyjmującej go kobiety;
Wielkość wypelnienia można przybliżyć używając wzoru na V walca: V=2π(r)* x h
* -do kwadratu
r -promieni(połowa szerokości
h -dlugosc
Jeśl się mylę,niech mnie ktoś poprawi

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Imponująco! Co do "dobijania go w nią do końca(...)"- prawdziwe wyzwanie dla przyjmującej go kobiety;
Wielkość wypelnienia można przybliżyć używając wzoru na V walca: V=2π(r)* x h
* -do kwadratu
r -promieni(połowa szerokości
h -dlugosc
Jeśl się mylę,niech mnie ktoś poprawi
o ja pierdzielę.... idę sobie zmierzyć i policzyć pojemność :D