Po prostu dobry średniak mały byłby gdyby miał 12-13cm. Duży powyżej 18cm, powyżej 20cm w mojej skali to gigant.Ok 17 może 18 cm. Moja mówi że mały ale niektóre mówią że bardzo duży
Po prostu dobry średniak mały byłby gdyby miał 12-13cm. Duży powyżej 18cm, powyżej 20cm w mojej skali to gigant.Ok 17 może 18 cm. Moja mówi że mały ale niektóre mówią że bardzo duży
Gruby jest to najważniejszePo prostu dobry średniak mały byłby gdyby miał 12-13cm. Duży powyżej 18cm, powyżej 20cm w mojej skali to gigant.
To super, ale język nie zastąpi kutasa. I wcale nie chodzi o długośc. B6 zadowolić kobietę, musi być gruby!Mój ma 14 cm ;-) Jednak nadrabiam zwinnym językiem, którym pieszczę pakiet. Obie!
Dokładnie, nijak mi to na 20 cm to nie wyglądałoPo zdjęciu sądza jakieś 13, max 14 cm
A jak z klasyfikacją obwodu?Po prostu dobry średniak mały byłby gdyby miał 12-13cm. Duży powyżej 18cm, powyżej 20cm w mojej skali to gigant.
A bo ja mierzę każdemu obwody. Tak jak klasyk mówi, lepiej grubszy niż cienki i chudszy.A jak z klasyfikacją obwodu?
A bo długość została starannie sklasyfikowana, do dopytuję z ciekawościA bo ja mierzę każdemu obwody. Tak jak klasyk mówi, lepiej grubszy niż cienki i chudszy.
Czyli nie ważny rozmiar, ważne żeby był długi i grubyA bo ja mierzę każdemu obwody. Tak jak klasyk mówi, lepiej grubszy niż cienki i chudszy.
Rozmiar też ważny, patrz na powyższą klasyfikację. A jeszcze gdyby połączyć rozmiar i grubość to ideał.Czyli nie ważny rozmiar, ważne żeby był długi i gruby
Myślę że nie można zapominać o umiejętnościachRozmiar też ważny, patrz na powyższą klasyfikację. A jeszcze gdyby połączyć rozmiar i grubość to ideał.
Racja, też. Ale niektóre kobiety chcą konkret w np. waginalnym.Myślę że nie można zapominać o umiejętnościach
Każdy ma swoje potrzebyRacja, też. Ale niektóre kobiety chcą konkret w np. waginalnym.
Potwierdzam, są dziewczyny, dla których rozmiar jest kluczowyRacja, też. Ale niektóre kobiety chcą konkret w np. waginalnym.
Umiejętności są ważne. Ale mistrz świata w tych sprawach przegra z byle prawiczkiem, który ma grubego kutasaMyślę że nie można zapominać o umiejętnościach
A ja jestem prawiczkiem co ma cienkiegoUmiejętności są ważne. Ale mistrz świata w tych sprawach przegra z byle prawiczkiem, który ma grubego kutasa
To cud sie musi wydarzyć żebyś poruchał!A ja jestem prawiczkiem co ma cienkiego
Ale mam dużo zabawekTo cud sie musi wydarzyć żebyś poruchał!
Każda kobieta też maAle mam dużo zabawek
Ja mam te dla kobiet i mężczyzn.Każda kobieta też ma
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 856 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1210 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 |