• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ile cm macie panowie? :P

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Wyjątki potwierdzają regułę. Ja jestem w tzw. wieku reprodukcyjnym, i mam kumpli też w tym wieku, i sobie gadamy na ten temat. Myślę, że później, w miarę osiągnięcia wieku emerytalnego, będziemy gadać o czy innym, np o emeryturach 😀
Mojego w sumie większość kolegów i koleżanek widziało, także nie ma za bardzo o czym gadać :ROFLMAO:

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
No ale ja jestem po 30stce. I nigdy nie słyszałem, żeby ktoś o tym gadał. Sam też nie mam takiej potrzeby.
Twoje stwierdzenie, "trochę już żyję", zmyliło mnie. W takim razie, może jeszcze wszystko przed tobą. A z drugiej strony, to może dobrze, że nie masz potrzeby rozmawiać o penisach. Ale miło, że Cię ten wątek zainteresował. Widzę, że się trochę temat ożywił. Tylko piwa brakuje...

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
@Gloswdyskusji z tym akurat nie mam problemów :D problematyczne to bywają moje ekshibicjonistyczne odchyły po pijaku, stąd większość znajomych widziała mojego penisa, już tak mam że po pijaku lubię zrzucać z siebie ciuchy i wiele razy na domówkach kończyłem na golasa :D

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Wynika z tego, że ja to jakiś dziwny jestem....
Nie zdarzyło mi się gadać w męskim gronie o penisach, jest wiele ciekawszy tematów, tak samo nigdy nie przyszłoby mi do głowy umawianie się w męskim gronie na wspólną masturbację, też uważam że ciekawiej można spędzić czas....
Z tego wynika że jakiś zboczony jestem, że myślę o innych fantazjach 😉

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
@Gloswdyskusji z tym akurat nie mam problemów :D problematyczne to bywają moje ekshibicjonistyczne odchyły po pijaku, stąd większość znajomych widziała mojego penisa, już tak mam że po pijaku lubię zrzucać z siebie ciuchy i wiele razy na domówkach kończyłem na golasa :D
A potem, jak wytrzeźwiejesz, to masz moralnego kaca, czy powody do dumy? To w nawiązaniu do wątku o cm 😀

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
Wynika z tego, że ja to jakiś dziwny jestem....
Nie zdarzyło mi się gadać w męskim gronie o penisach, jest wiele ciekawszy tematów, tak samo nigdy nie przyszłoby mi do głowy umawianie się w męskim gronie na wspólną masturbację, też uważam że ciekawiej można spędzić czas....
Z tego wynika że jakiś zboczony jestem, że myślę o innych fantazjach 😉
Mogę cię uspokoić, my też rozmawiamy o innych tematach, np o piłce. Ale biorąc pod uwagę, że ten temat wywołuje duże emocje, to koniec końców wybieramy tematy bardziej neutralne, jak np ten 😀

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
To już jest propozycja nowego wątku, tj. 'rozbieranie po pijaku'. A swoją drogą, to ciekawe...

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Mogę cię uspokoić, my też rozmawiamy o innych tematach, np o piłce. Ale biorąc pod uwagę, że ten temat wywołuje duże emocje, to koniec końców wybieramy tematy bardziej neutralne, jak np ten 😀
Temat mniej kontrowersyjny niż polityka, religia i sport :D

To już jest propozycja nowego wątku, tj. 'rozbieranie po pijaku'. A swoją drogą, to ciekawe...
Miałem kilka ciekawych sytuacji, zrobiłem kilka razy striptiz z okazji urodzin różnych koleżanek, założyłem się z kumplem że wyjdę na golasa na balkon :p

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Cichy Podglądacz
Zastanawiam się czy podyktowana jest ta chęć ekshibicjonizmu, ale nie zależy od posiadanych cm? Chociaż może się wypowiedzą chłopaki z dużymi centymetrami. Ja jestem średnia wielkopolska 😀