• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm macie panowie? :P

Kobieta

Pani.T

Biegły Uwodziciel
To ja może od razu napiszę 25cm, żeby uciąć temat 😎 dodatkowo 19orgazmow pod rząd, autem jechałem ponad 400 jak koleżka mnie wziął Bugatti chironem pure sportem na przejażdżkę i u mnie w bloku pod 3 mieszkam ja ✌️🤣
Jpd... Od 30 lat nie słodzę więc po cukier raczej na pożyczki nie przyjdę... Dodatkowo jak na złość nie lubię dużych kutasów i szybkiej jazdy... Ale dla 19 orgazmów mogę przyjść pożyczyć kawę 😂😂😂

Mężczyzna

pokazeCiJakSieMasturbuje

Cichy Podglądacz
Jpd... Od 30 lat nie słodzę więc po cukier raczej na pożyczki nie przyjdę... Dodatkowo jak na złość nie lubię dużych kutasów i szybkiej jazdy... Ale dla 19 orgazmów mogę przyjść pożyczyć kawę 😂😂😂
Powiedzmy, że niektóre liczby zostały użyte tylko dla contentu 🤣 oczywiście nie mogę zdradzić które, ale na kawę jak najbardziej zapraszam 😎😜

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Jutro idę do krawcowej, to popytam jak ona to widzi. W końcu tyle już miar ściągała, że ma wprawę i oko.