Czy przybory takie jak poziomica i kątomierz będą brane pod uwagę?Ale chodzi o naszą, forumową, złotą normę.

Czy przybory takie jak poziomica i kątomierz będą brane pod uwagę?Ale chodzi o naszą, forumową, złotą normę.
Ja jestem otwarty na nawet najnowsze technologie, ale musimy zebrać radę mędrców - nie chcę jednoosobowo ustalać norm.Czy przybory takie jak poziomica i kątomierz będą brane pod uwagę?
Ale to pózniej trzeba będzie opatentować, wyniki przesłać, do urzędu miar. Napisać z tego pracę.Ja jestem otwarty na nawet najnowsze technologie, ale musimy zbrać radę mędrców - nie chcę jednoosobowo ustalać norm.
To nie jest nowe rozwiązanie - tego nie opatentujesz.rzeba będzie opatentować
Ale precież nie chodzi o to, ktory w normie, chodzi o to, który większyprawidłowy i w normie
Pomysł świetny, ale my faceci lubimy się licytować na cm, konie mechaniczne, ilość wypitego alkoholu... Na zasadzie jeden musi czymś przelicytować drugiegoJako estetka z wrodzonym poczuciem piękna, jestem stanowczo przeciwna do stricte exlelowego zamykania męskich kutasów w ograniczające ramy brutalnej cyfrologi. To po prostu zbrodnia na żywym organiźmieJa tam bym ogłosiła konkurs na ujęcie męskich członków w kontekście poetyckim
No i to by było wtedy kreatywne wyzwanie, a nie fujara sru... na blat do miary... 14,6cm. odchył we wzwodzie prawidłowy i w normie... Next...
Toż, to dramat jakiś![]()
o to to!Pomysł świetny, ale my faceci lubimy się licytować na cm, konie mechaniczne, ilość wypitego alkoholu... Na zasadzie jeden musi czymś przelicytować drugiego![]()
Ja jechałem 200km/h, a ja jechałem 220.. To wolno jechaliście, bo ja jechałem 250. Ja miałem 6 orgazmów to ja miałem 7o to to!
Może by dało radę dostać dofinansowanie z Ministerstwa Kultury?Ja tam bym ogłosiła konkurs na ujęcie męskich członków w kontekście poetyckim![]()
Ja bym uderzył do parlamentu europejskiegoMoże by dało radę dostać dofinansowanie z Ministerstwa Kultury?
Widzę, że kolega się nie patyczkuje.Ja bym uderzył do parlamentu europejskiego
Jak 7? Przez jaki czas? Który to, dawać go tu.Ja jechałem 200km/h, a ja jechałem 220.. To wolno jechaliście, bo ja jechałem 250. Ja miałem 6 orgazmów to ja miałem 7![]()
Jest tu taki temat o ilości spustów, czy coś w tym stylu. Tam takie liczby padały, że aż mnie ta mniejsza głowa zabolalaJak 7? Przez jaki czas? Który to, dawać go tu.![]()
Pomysł świetny, ale my faceci lubimy się licytować na cm, konie mechaniczne, ilość wypitego alkoholu... Na zasadzie jeden musi czymś przelicytować drugiego![]()
U mnie pod 3 mieszka samotna sąsiadka.
Tak... jasne tylko pamiętaj, że gdzie dziesięciu się kłóci i licytuje o rozmiar kutasa, który rzekomo zacniejszy. Tam jedenasty, co się z wami nie ściga obraca już panienki
Ale racja tytuł, który największy bardzo ważna sprawa
Oto męski pomyślunek
Wyobraź sobie rozmowę dwóch sąsiadek...
-Zosia, a ty słyszałaś, że ten nowy sąsiad z pod 3 to ma chuja 18,2cm
-Oj Anka, a na co mi wiedzieć jaki on tam długi... Przecież ja tam mu prania na kutasie wieszać nie będę...
VS
-Zosika słyszałaś Jak Malinowska nowego sąsiada z pod 3 chwaliła, że jak przyszedł cukier pożyczyć to napatrzeć się nie mogła... Pierwszy raz takiego widziała co stał solidnie jak skała, nie drgnoł nawet odrobinki by jej nie rozmazać szminki. A w dotyku ponoć gładki jak atlłasek ten zacny kutasek, prężny przy tym jak sprężyna tak lekuchno się uginał. Wchodził gładko i równiutko aż jęczała mu cichutko...
- Anka... Malinowska tak chwaliła, mówisz?
- No mówię Ci Zośka sama słyszałam... Jak bone dydy... Stój, a ty gdzie idziesz?
- A po szklankę lecę do chałupy... Mąkę od sąsiada pożyczyć
To wy tam się mierzycie panowie,a ja tu sobie poczekam na takiego co się z wami nie ściga![]()
Ja się nie ścigam, bo wszem wobec ogłosiłem, że mam małego.
Tak... jasne tylko pamiętaj, że gdzie dziesięciu się kłóci i licytuje o rozmiar kutasa, który rzekomo zacniejszy. Tam jedenasty, co się z wami nie ściga obraca już panienki
Ale racja tytuł, który największy bardzo ważna sprawa
Oto męski pomyślunek
Wyobraź sobie rozmowę dwóch sąsiadek...
-Zosia, a ty słyszałaś, że ten nowy sąsiad z pod 3 to ma chuja 18,2cm
-Oj Anka, a na co mi wiedzieć jaki on tam długi... Przecież ja tam mu prania na kutasie wieszać nie będę...
VS
-Zosika słyszałaś Jak Malinowska nowego sąsiada z pod 3 chwaliła, że jak przyszedł cukier pożyczyć to napatrzeć się nie mogła... Pierwszy raz takiego widziała co stał solidnie jak skała, nie drgnoł nawet odrobinki by jej nie rozmazać szminki. A w dotyku ponoć gładki jak atlłasek ten zacny kutasek, prężny przy tym jak sprężyna tak lekuchno się uginał. Wchodził gładko i równiutko aż jęczała mu cichutko...
- Anka... Malinowska tak chwaliła, mówisz?
- No mówię Ci Zośka sama słyszałam... Jak bone dydy... Stój, a ty gdzie idziesz?
- A po szklankę lecę do chałupy... Mąkę od sąsiada pożyczyć
To wy tam się mierzycie panowie,a ja tu sobie poczekam na takiego co się z wami nie ściga![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 108 | |
| R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 14 | |
| A | Ile macie lat? | Poza tematem | 958 | |
| U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1397 | |
| O | Ile cm mierzą penisy waszych facetów? | Seks | 206 |