• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Golicie miejsca intymne? Wasze sposoby i upodobania

Mężczyzna

Boy666

Cichy Podglądacz
Depilacja laserowa bikini łącznie z jajkami oraz odbytem i problem z głowy. Gładko i przyjemnie.
No nie do końca zgodził bym się z tą wypowiedzią bo jestem blondynem siwych też kilka jest więc po depilacji i tak część włosów odrasta które teraz wyrywam pęsetą lub golę, jest lepiej ale nie idealnie a szkoda.

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Tu pozwolę sobie przytoczyć stare chińskie przysłowie: "Drzewo pod którym wycięte są krzaki wydaje się większe" 😂 a ja golę na zero ze względów higienicznych, łatwiej o to, a dla mnie się podoba się jak jest gładko.

Kobieta

Magia2000

Seks Praktykant
Chyba od 2015 niewiele się zmieniło, choć podobno wraca moda na bobra.... mocno trzymam kciuki by moda na bobra na twarzy u panów minęła!

comment_6TZTSC19mwzZPVO5xZIx8IoND704NTl4,w800.jpg

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Chyba od 2015 niewiele się zmieniło, choć podobno wraca moda na bobra.... mocno trzymam kciuki by moda na bobra na twarzy u panów minęła!

comment_6TZTSC19mwzZPVO5xZIx8IoND704NTl4,w800.jpg
To ja preferuję u kobiet 1990 i 2015 tak aby nie było monotonii, a u mnie zarost z 1990 tylko bez tych boczków.
Za to na dole obecnie jest zero, gdy odrośnie ponad estetyczny poziom to znów zero. Docelowo planuję na przyszły rok laser.