• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Golicie miejsca intymne? Wasze sposoby i upodobania

Mężczyzna

Simonski

Cichy Podglądacz
I na jajka też dobry?
Od lat używam depilator w kremie (jedne są trochę lepsze od drugich - nie ma idealnego) i jedyne co zaobserwowałem, to zmiękczenie i podrażnienie naskórka na mosznie tam, gdzie mocniej zeskrobuję krem. Przez jakiś czas lekko piecze, używałem balsam nawilżający, ale ostatnio odkryłem, że najlepsza jest oliwa z oliwek - namaszcza naskórek na mosznie i przy odbycie (tam też się depiluję, dla higieny) i łagodzi podrażnienie.
Zostawiam "czuprynkę" na łonie, bo żona tak woli :)

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Właśnie przed momentem zmieniałem maszynkę do twarzy, więc stara wykorzystana do ogolenia jajek 😁 Od razu lepiej i przyjemniej w boksach 😁 Choć w sumie to już bez bokserek :devilish::devilish:

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Ja jednak wolę mieć dwie ;))) Jakoś od zawsze tak robię i mi się to sprawdza ;) Jakoś nie uważam żeby było specjalnie higieniczne wygolenie okolic odbytu a potem golenie twarzy :rolleyes:

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Ja jednak wolę mieć dwie ;))) Jakoś od zawsze tak robię i mi się to sprawdza ;) Jakoś nie uważam żeby było specjalnie higieniczne wygolenie okolic odbytu a potem golenie twarzy :rolleyes:
Nikt nie pisał o odbycie 🤔tylko jajkach😁. Po Twoim toku myślenia to anal też nie jest higieniczny. W końcu ingerujesz w odbyt później trzymasz wacka w ręku 🤣🤣🤣🤣

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Hmmm, jak dla mnie anal jest higieniczny po lewatywie ;) I pisałem to już kiedyś. Przyjemność z analu, rimmu czerpię w momencie kiedy wiem że nie wydarzy się n'iespodzianka'

Także więc ten tego, jak ktoś lubi w brudne kakaowe oczko - proszę bardzo, każdy ma prawo do swoich zachcianek i fantazji- nie ja ;)

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Hmmm, jak dla mnie anal jest higieniczny po lewatywie ;) I pisałem to już kiedyś. Przyjemność z analu, rimmu czerpię w momencie kiedy wiem że nie wydarzy się n'iespodzianka'

Także więc ten tego, jak ktoś lubi w brudne kakaowe oczko - proszę bardzo, każdy ma prawo do swoich zachcianek i fantazji- nie ja ;)
Nie nie nawiązując do rozmowy to chodzi o higienę.
Ty brzydzisz się golić jedną maszynką jajka i twarz( nie było mowy o odbycie) .
Dla mnie anal🤔🤔 (dupa jest od srania) 🤭🤣🤣. Więc wolę golić się jedną maszynką.
Uważam temat za zamknięty, każdy ma swoje upodobania . Pozdro

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Kto powiedział o brzydzeniu się? Nie ja. Napisałem ze jest to higieniczniejsza opcja. A bycie higienicznym od brzydzącego się jest daleka droga. Ale fakt, EOT