No i to lubię, piachem prosto po oczachNie będziemy. Zasługuje na coś więcej niż pierwszy lepszy żonaty, szukający po internetach chętnej.![]()
Się podnieciłaś.No i to lubię, piachem prosto po oczach![]()
Coś ty taka nie w sosie? Ten facet z innego wątku, który chciał płacić jednak niewypłacalny?Się podnieciłaś.
Nie wiem o którego chodzi, już z tyloma pisałam.Coś ty taka nie w sosie? Ten facet z innego wątku, który chciał płacić jednak niewypłacalny?![]()
Ten co płacił z góry od 500 do 5000 PLN za spotkanieNie wiem o którego chodzi, już z tyloma pisałam.
Aaaa.Ten co płacił z góry od 500 do 5000 PLN za spotkanie
Szukam Mamuśki/Milf od 35l. Oferuje bonus od 500 do 5k za spotkanie + inne korzysci zalezy od dogadania. Place z gory przed spotkaniem. Mam 24l
Szukam mamuski która chce się dogadać na seks układ gdzie za spotkanie jednorazowo zapłacę od 500 do 2k a za układ na dłużej od 1k do 5k. Place za hotele dojazdy itd. Mam 24l i 18cm Szukam tylko kobiet od 35l w góręsexforum.pl
No nieładnieAaaa.
Przecież wiadomo, że to oszust
Pełno takich "konkretnych" po internetach, a potem okazują się golodupcami z minimalną.
Ty serio wierzysz w takie bzdury? Przecież jak gościu siedzi na forsie, to nie daje ogłoszeń na forachNo nieładniemyślałam, że to na serio.
Jaja sobie cały czas robię, spokojna głowaTy serio wierzysz w takie bzdury? Przecież jak gościu siedzi na forsie, to nie daje ogłoszeń na forach
Korzysta z usług luksusowych prostytutek
Zależy co komu pasuje, jednemu irokez, innemu dredy , a niekiedy kobiete z brodą można spotkać.Nie wiem jak kogoś mogą kręcić jakieś paseczki czy fryzurki na cipie. Dla mnie to jest obrzydliwe. Albo mam gładką albo trochę owłosioną. Nic pomiędzy. Jak słyszę o tych paseczkach to aż mi się cofa...
Oczywiście że tak. Niech każdy sobie tam robi jak lubi. Ja napisałam swoje zdanie. Nic mi do tego ale mi się te "fryzurki" nie podobają. I nie stosuje ani nie stosowałamZależy co komu pasuje, jednemu irokez, innemu dredy , a niekiedy kobiete z brodą można spotkać.
SredniowieczeJa lubię jak kobieta na dole jest naturalna.
możesz dla nasMam trochę włosów, bo nawet nie ma dla kogo się ogolić