Szukam mamuski która chce się dogadać na seks układ gdzie za spotkanie jednorazowo zapłacę od 500 do 2k a za układ na dłużej od 1k do 5k. Place za hotele dojazdy itd. Mam 24l i 18cm Szukam tylko kobiet od 35l w górę
Szukam mamuski która chce się dogadać na seks układ gdzie za spotkanie jednorazowo zapłacę od 500 do 2k a za układ na dłużej od 1k do 5k. Place za hotele dojazdy itd. Mam 24l i 18cm Szukam tylko kobiet od 35l w górę
Nie wiem jak kogoś mogą kręcić jakieś paseczki czy fryzurki na cipie. Dla mnie to jest obrzydliwe. Albo mam gładką albo trochę owłosioną. Nic pomiędzy. Jak słyszę o tych paseczkach to aż mi się cofa...
Nie wiem jak kogoś mogą kręcić jakieś paseczki czy fryzurki na cipie. Dla mnie to jest obrzydliwe. Albo mam gładką albo trochę owłosioną. Nic pomiędzy. Jak słyszę o tych paseczkach to aż mi się cofa...
Oczywiście że tak. Niech każdy sobie tam robi jak lubi. Ja napisałam swoje zdanie. Nic mi do tego ale mi się te "fryzurki" nie podobają. I nie stosuje ani nie stosowałam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.