Może pokażesz ten paseczek co? Prosimy i czekamyZazwyczaj golę na zero ale czasem zostawiam sobie mały paseczek tak o po prostu.
Może pokażesz ten paseczek co? Prosimy i czekamyZazwyczaj golę na zero ale czasem zostawiam sobie mały paseczek tak o po prostu.
wiem, lubie naturalośćKażdy ma swoje upodobania. Nic na to nie poradzimy
Wg mnie bez owłosieniaI odwieczne pytanie, co jest bardziej higieniczne, owłosienie czy jego brak?
My możemy się tylko domyślać, ale kobiety znają odpowiedź i to one w tej kwestii powinny zabrać głosI odwieczne pytanie, co jest bardziej higieniczne, owłosienie czy jego brak?
Też tak sądzę, e sumie trochę to do nich moje pytanie było skierowane.My możemy się tylko domyślać, ale kobiety znają odpowiedź i to one w tej kwestii powinny zabrać głos
Bo w j. polskim ubogo dla określeń neutralnych, albo medyczne albo podwórkowe, choć parę na swój użytek każdy zapewne ma, ale to akurat "trąci" mocno "myszką". A fryzurka każda fajna jak nie zbyt naturalna, aż dziw że nie powstały zakłady z szyldem "gole na dole" co oczywiście też lubięOjeżu, jak widzę słowo "myszka" to mnie skręca
Na zero najlepiej bo po pasku wślizg w zębach zostająZazwyczaj golę na zero ale czasem zostawiam sobie mały paseczek tak o po prostu.
Ja lubię jak jest delikatny irokezik , w przerwie można potargać boberkaNa zero najlepiej bo po pasku wślizg w zębach zostają
Nie nie bez lakieru ,Irokezik? Czyli na cukier albo lakier postawione na sztorc, ooo niezachecajace biorąc pod uwagę delikatność skóry żołędzia.
Albo zaschnięta sperma.Irokezik? Czyli na cukier albo lakier postawione na sztorc, ooo niezachecajace biorąc pod uwagę delikatność skóry żołędzia.
Dzięki. Wolę jednak nie mieć włosków między zębami np po minetce.Oczywiście, że to właśnie posiadanie owłosienia łonowego jest dużo bardziej higieniczne - https://portal.abczdrowie.pl/golenie-okolic-intymnych-zwieksza-ryzyko-chorob-wenerycznych . Wystarczy kilka sekund w wyszukiwarce.
AmatorkaWolę jednak nie mieć włosków między zębami np po minetce.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Wilgotna myszka - kiedy przyjemna a kiedy nie ;) | Seks | 65 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 11 | |
Czy miłość wystarczy żeby być razem? | Związki | 6 | ||
G | Czy są tu kobiety? | Seks | 1 | |
Czy mężczyźni są łatwi? | Seks | 70 |