• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Głos potencjalnej osoby partnerskiej

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
@radas96 @Saanvi

Dopóki nie jest to norma językowa, to jest to "nowomowa", może podszyta jakąś ideologią inkluzywności. Ale skoro chcecie edukować, to zapewne takie zagadnienia językoznawstwa, szczególnie semantyki i pragmatyki, nie są Wam obce.

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?
Bardzo, to jedna z części składowych całości. Chociaż jeśli poznałabym kogoś pod kątem związku i okazałoby się później, że ma nieprzyjemny głos to trudno, przymknęłabym oko na to. Jakoś.

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Bardzo, to jedna z części składowych całości. Chociaż jeśli poznałabym kogoś pod kątem związku i okazałoby się później, że ma nieprzyjemny głos to trudno, przymknęłabym oko na to. Jakoś.
Z rzeczy nieważnych głos osoby partnerskiej jest najwazniejszy

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Głos faceta musi być dla mnie przyjemny. Super, jeśli jest głęboki, męski i rozpala mnie, ale najważniejsze by mnie po prostu nie drażnił. W końcu w relacji najważniejsza jest komunikacja, a jak rozmawiać z kimś, kogo głosu nie możesz zdzierżyć?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?
Jak widzę atrakcyjną, zadbaną kobietę bez dziecka na ulicy, to myślę sobie, że chce ona korzystać z życia. Wydaje mi się, że prawdopodobnie umawia się z jakimiś czarnoskórymi na seks albo na gb.
Wtem słyszę jej głos np. do telefonu. Oczywiście słowa są po ukraińsku albo po rosyjsku. Zderzam się z rzeczywistością, która jest odmienna od wyobrażeń powstałych po lekturze tego forum.