No niższy i uwodzicielski ;p Wysoki i skrzeczący raczej nie podbija libido w rozmowieDamn, a wydawało mi się, że mam raczej taki niższy. Wszystko na nic![]()
No niższy i uwodzicielski ;p Wysoki i skrzeczący raczej nie podbija libido w rozmowieDamn, a wydawało mi się, że mam raczej taki niższy. Wszystko na nic![]()
Co to za nowomowa? Słyszałem o partnerce i partnerze, ale o osobie partnerskiej już nie? To jakieś ufo czy kolejne niebinarne wymysły?![]()
Ale nowomowa..
To akurat mowa inkluzywna, niewykluczająca. To nawet nie lenistwo, a zwrot neutralny płciowo.Osoba partnerska, jprdl.
Zgłupiałom od tego. Dlaczego osoba autorska stosuje takie zwroty?
no ale jak widać niektórym by to do głowy nie przyszło ( chyba obecne czasy ich wyprzedzają)To akurat mowa inkluzywna, niewykluczająca. To nawet nie lenistwo, a zwrot neutralny płciowo.
Dlatego warto po prostu edukować.no ale jak widać niektórym by to do głowy nie przyszło ( chyba obecne czasy ich wyprzedzają)
tylko za te podkreślenie obecnych czasów i tak pewnie zaraz bezpodstawnie lincz nam się oberwieDlatego warto po prostu edukować.
Mam lepsze zdanie o ludziach, więc liczę na to, że nietylko za te podkreślenie obecnych czasów i tak pewnie zaraz bezpodstawnie lincz nam się oberwie
no tylko z ludźmi bywa różnieMam lepsze zdanie o ludziach, więc liczę na to, że nie![]()
Nie trzeba jej stosować, jednak nie trzeba jej też wyśmiewać. Tak z ludzkiej przyzwoitości.
Zgadzam się, jeśli chodzi o ludzi, a nie o "zdania"Nie trzeba jej stosować, jednak nie trzeba jej też wyśmiewać. Tak z ludzkiej przyzwoitości.
Bardzo, to jedna z części składowych całości. Chociaż jeśli poznałabym kogoś pod kątem związku i okazałoby się później, że ma nieprzyjemny głos to trudno, przymknęłabym oko na to. Jakoś.Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?
Z rzeczy nieważnych głos osoby partnerskiej jest najwazniejszyBardzo, to jedna z części składowych całości. Chociaż jeśli poznałabym kogoś pod kątem związku i okazałoby się później, że ma nieprzyjemny głos to trudno, przymknęłabym oko na to. Jakoś.
Nie, jeśli mówimy o barwie głosu, o której pisze @KarotkaZ rzeczy nieważnych głos osoby partnerskiej jest najwazniejszy
Jak ktoś będzie chciał Cię skreślić to znajdzie lepszy powód niż ton i barwa głosuNo to ja zawsze obawiam się że inne osoby odwrócą się na pięcie jak mnie usłyszą i dlatego jakoś nie mogę się przekonać do filmików gadanych
@luzik27 On to rozwala mnie głosem...🫠
Jak widzę atrakcyjną, zadbaną kobietę bez dziecka na ulicy, to myślę sobie, że chce ona korzystać z życia. Wydaje mi się, że prawdopodobnie umawia się z jakimiś czarnoskórymi na seks albo na gb.Zwracacie dużą uwagę na głos osoby partnerskiej, do związku czy tam do fwb?