• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Głębokie gardło

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Ja i moja żona lubimy face fuck,kocham jak z jej koncików ust leci jej ślina ❤️ najlepiej jest według mnie jak żona leży na plecach,głową w dół i do tego bawi się swoją muszelką albo wsadza sobie dildo.

Mężczyzna

spustdogardla

Cichy Podglądacz
Moja żona nauczyła się głębokiego gardła w jakieś 2 lata. Powoli,stopniowo brała go coraz głębiej, teraz po delikatnym rozruchu - czyli mocnym ciągnieciu kutasa przez parę minut kładzie się na boku (tak lubi). Ciągnie dalej. Mówię jej,żeby wzięła do końca,nie zmuszam jej a ona nabija się rytmicznie głową na mojego chuja. Robi tak przez jakiś czas, w trakcie mówię jej czy ma przytrzymać w gardle, czy szybciej czy wolniej czy znowu ma trochę pociągnąć. Robi wszystko. Na koniec łapię ją za tył głowy, ona bierze oddech i wolnymi ruchami wchodzę do samego końca. I tak kilka,kilkanaście razy. Daję jej odetchnąć i jeszcze raz rucham gardło,nie za brutalnie i szybko,ale do samego końca. Potem ostrzegam,że będę się spuszczał i jak tryskam to trzymam jej głowę żeby wszystko zostało w gardle. Potem jeszcze chwilę ssie,wszystko chętnie połyka.
Czasem zamiast spustu w gardło kładę ją na brzuchu,wkłada pod biodra ze 2 poduszki,żeby dupa była wyżej i rżnę ją w dupę, szybko i mocno. Uwielbia to i zawsze prosi o więcej,jęczy,masuje mi jaja,błaga o mocniejsze ruchanie.
Oczywiście zawsze odpłacam się jej,w większości przypadków też spełniam jej zachcianki i kończy orgazmem.
Chyba,że mam np tak jak teraz (jadę do domu pociągiem),chce mi się bardzo ruchać,więc już do niej napisałem,żeby szykowała gardło i dupę. Wejdę do domu,wezmę prysznic,pójdę do sypialni,ona przyjdzie i zacznie go ssać,zrobi wszystko co zechcę. Zajebiście jak zawsze. Kocham ją i kocham to.

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Normalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.😁 Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło 😈 😁. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem 😈😁 Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala 😈😈I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy 😁😁Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie 😘😈I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić 😁😈 Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie 😁😁 Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony 😈😁

Kobieta

Martazłośnica

Nowicjusz
Normalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.😁 Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło 😈 😁. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem 😈😁 Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala 😈😈I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy 😁😁Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie 😘😈I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić 😁😈 Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie 😁😁 Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony 😈😁
Zazdroszczę 😁

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
Ewentualnie Żona leży na łóżku i glowa spuszczona. Wtedy też można pięknie rżnąć w gardło. Lubimy tak

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Ja jeszcze nie miałam okazji zrobić tego głębokiego gardła. Miałam dopiero jednego chłopaka i jakoś nie mogłam się przemóc. Zrobiłam mu kilka razy loda ale strasznie się krępowałam i wstydziłam, że coś robię źle i jemu się chyba nie podobało. Bałam się wziąć go tak głęboko do buzi i pomagałam sobie ręką.

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
Ja jeszcze nie miałam okazji zrobić tego głębokiego gardła. Miałam dopiero jednego chłopaka i jakoś nie mogłam się przemóc. Zrobiłam mu kilka razy loda ale strasznie się krępowałam i wstydziłam, że coś robię źle i jemu się chyba nie podobało. Bałam się wziąć go tak głęboko do buzi i pomagałam sobie ręką.
Nie ma co się krępować czasami musi boleć by pamiętał o Tobie 🤪

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Uwielbiam ruchana w gardło głęboko bychttps://imagehost.pl/images/2025/01/10/ObciaganiePrzedRuchaniemDupy18