To jest coś cudownego i ten widok nagromadzonej się śliny 
Ja tez lubie glebokie gardloNo tak... Jak zwykle moja na odwrótdaremne
Możesz podesłać na lukabrasi@interia.pl Dziękuję!Jeśli ktoś z Was lubi również oglądać takie rzeczy to mam prywatne nagranie gdzie bawimy się w ten sposób z dziewczynąTylko mówię
![]()
Hej Marta. Skoro to bardzo lubisz to nic złego, jedynie twój partner będzie mógł na tym zyskać, bo "głębokie gardło" bardzo podnieca 🫡Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Normalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
ZazdroszczęNormalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło
![]()
. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem
Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala
I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy
Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie
I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić
Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie
Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony
![]()
Ewentualnie Żona leży na łóżku i glowa spuszczona. Wtedy też można pięknie rżnąć w gardło. Lubimy takNormalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło
![]()
. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem
Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala
I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy
Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie
I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić
Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie
Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony
![]()
Nie ma co się krępować czasami musi boleć by pamiętał o TobieJa jeszcze nie miałam okazji zrobić tego głębokiego gardła. Miałam dopiero jednego chłopaka i jakoś nie mogłam się przemóc. Zrobiłam mu kilka razy loda ale strasznie się krępowałam i wstydziłam, że coś robię źle i jemu się chyba nie podobało. Bałam się wziąć go tak głęboko do buzi i pomagałam sobie ręką.
To już jest niesmacznePrzypomniało mi się jak robiłam loda byłemu i niechcący mi się beknęło na jego penisa. Za dużo wypiłam. Smacznego Panowie!
Przecież to nie on smakowałTo już jest niesmaczne
Przecież to nie było specjalnieTo już jest niesmaczne
Ale urok chwili popsuło zdecydowanie, no chyba że też był po drinkach i ledwo czuł co się dziejePrzecież to nie było specjalnie![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Głębokie gardło | Fetysze i perwersje | 40 | |
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
G | Ruchanie w gardło | Fetysze i perwersje | 31 | |
G | Posuwanie w gardło | Fantazje erotyczne | 1 |