• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Głębokie gardło

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Ja i moja żona lubimy face fuck,kocham jak z jej koncików ust leci jej ślina ❤️ najlepiej jest według mnie jak żona leży na plecach,głową w dół i do tego bawi się swoją muszelką albo wsadza sobie dildo.

Mężczyzna

spustdogardla

Cichy Podglądacz
Moja żona nauczyła się głębokiego gardła w jakieś 2 lata. Powoli,stopniowo brała go coraz głębiej, teraz po delikatnym rozruchu - czyli mocnym ciągnieciu kutasa przez parę minut kładzie się na boku (tak lubi). Ciągnie dalej. Mówię jej,żeby wzięła do końca,nie zmuszam jej a ona nabija się rytmicznie głową na mojego chuja. Robi tak przez jakiś czas, w trakcie mówię jej czy ma przytrzymać w gardle, czy szybciej czy wolniej czy znowu ma trochę pociągnąć. Robi wszystko. Na koniec łapię ją za tył głowy, ona bierze oddech i wolnymi ruchami wchodzę do samego końca. I tak kilka,kilkanaście razy. Daję jej odetchnąć i jeszcze raz rucham gardło,nie za brutalnie i szybko,ale do samego końca. Potem ostrzegam,że będę się spuszczał i jak tryskam to trzymam jej głowę żeby wszystko zostało w gardle. Potem jeszcze chwilę ssie,wszystko chętnie połyka.
Czasem zamiast spustu w gardło kładę ją na brzuchu,wkłada pod biodra ze 2 poduszki,żeby dupa była wyżej i rżnę ją w dupę, szybko i mocno. Uwielbia to i zawsze prosi o więcej,jęczy,masuje mi jaja,błaga o mocniejsze ruchanie.
Oczywiście zawsze odpłacam się jej,w większości przypadków też spełniam jej zachcianki i kończy orgazmem.
Chyba,że mam np tak jak teraz (jadę do domu pociągiem),chce mi się bardzo ruchać,więc już do niej napisałem,żeby szykowała gardło i dupę. Wejdę do domu,wezmę prysznic,pójdę do sypialni,ona przyjdzie i zacznie go ssać,zrobi wszystko co zechcę. Zajebiście jak zawsze. Kocham ją i kocham to.