• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Głębokie gardło

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Ja i moja żona lubimy face fuck,kocham jak z jej koncików ust leci jej ślina ❤️ najlepiej jest według mnie jak żona leży na plecach,głową w dół i do tego bawi się swoją muszelką albo wsadza sobie dildo.

Mężczyzna

spustdogardla

Cichy Podglądacz
Moja żona nauczyła się głębokiego gardła w jakieś 2 lata. Powoli,stopniowo brała go coraz głębiej, teraz po delikatnym rozruchu - czyli mocnym ciągnieciu kutasa przez parę minut kładzie się na boku (tak lubi). Ciągnie dalej. Mówię jej,żeby wzięła do końca,nie zmuszam jej a ona nabija się rytmicznie głową na mojego chuja. Robi tak przez jakiś czas, w trakcie mówię jej czy ma przytrzymać w gardle, czy szybciej czy wolniej czy znowu ma trochę pociągnąć. Robi wszystko. Na koniec łapię ją za tył głowy, ona bierze oddech i wolnymi ruchami wchodzę do samego końca. I tak kilka,kilkanaście razy. Daję jej odetchnąć i jeszcze raz rucham gardło,nie za brutalnie i szybko,ale do samego końca. Potem ostrzegam,że będę się spuszczał i jak tryskam to trzymam jej głowę żeby wszystko zostało w gardle. Potem jeszcze chwilę ssie,wszystko chętnie połyka.
Czasem zamiast spustu w gardło kładę ją na brzuchu,wkłada pod biodra ze 2 poduszki,żeby dupa była wyżej i rżnę ją w dupę, szybko i mocno. Uwielbia to i zawsze prosi o więcej,jęczy,masuje mi jaja,błaga o mocniejsze ruchanie.
Oczywiście zawsze odpłacam się jej,w większości przypadków też spełniam jej zachcianki i kończy orgazmem.
Chyba,że mam np tak jak teraz (jadę do domu pociągiem),chce mi się bardzo ruchać,więc już do niej napisałem,żeby szykowała gardło i dupę. Wejdę do domu,wezmę prysznic,pójdę do sypialni,ona przyjdzie i zacznie go ssać,zrobi wszystko co zechcę. Zajebiście jak zawsze. Kocham ją i kocham to.

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Normalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.😁 Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło 😈 😁. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem 😈😁 Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala 😈😈I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy 😁😁Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie 😘😈I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić 😁😈 Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie 😁😁 Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony 😈😁

Kobieta

Martazłośnica

Nowicjusz
Normalne w 100%.U mnie żona to uwielbia a w szczególności właśnie facefuck.😁 Ja również uwielbiam rżnąć ją w gardło 😈 😁. Zazwyczaj podczas facefuck klęka przede mną a ręce ma związane z tyłu za plecami liną tak aby nie mogła się bronić.Wtedy ja łapę ją rękoma za głowę a kutasa na siłę wpycham jej do gardła aż po same jaja i zaczynam ją posówać tak jak bym ją normalnie rżnoł.Dla mnie jest to mega uczucie jak żonka pozwala żebym z jej ust robił cipę i normalnie odbywał stosunek z jej gardłem 😈😁 Uwielbiam również jak zaczyna się ksztusić moim kutasem.Wtedy zawsze dociskam jej głowę jeszcze mocniej i przez chwilę trzymam całego kutasa w jej gardle aby jeszcze bardziej się dusiala 😈😈I wtedy zaczyna się kolejny etapy który oboje uwielbiamy a mianowicie ślina i łzy 😁😁Jak jest już porządnie przesuszona kutasem to zaczynają jej same lecieć łzy i a ślina cieknie jej po brodzie 😘😈I dochodzimy do końca czyli do finału no bo kiedyś w końcu muszę się spuścić 😁😈 Oczywiście zawsze ma to miejsce w jej ustach a konkretnie w gardle wtedy gdy całego kutasa mam w środku a na zewnątrz zostają tylko jaja . Trzymam ją wtedy na maxa za głowę i czekam aż wszystko grzecznie połknie 😁😁 Na sam koniec robi to co ubustwiam a mianowicie wylizuje mi kutasa z pozostałości spermy do czysta tak że nawet nie muszę iść do łazienki go umyć.Tak to wygląda u mnie i u żony 😈😁
Zazdroszczę 😁

Mężczyzna

IRA87

Cichy Podglądacz
Ewentualnie Żona leży na łóżku i glowa spuszczona. Wtedy też można pięknie rżnąć w gardło. Lubimy tak

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Mnie też to kręci 😁 Próbowaliśmy z facetem parę razy ale jestem straszną panikarą - mam wrażenie, że się uduszę, zwymiotuję xD Muszę potrenować 😅

Kobieta

Nieśmiała

Cichy Podglądacz
Ja jeszcze nie miałam okazji zrobić tego głębokiego gardła. Miałam dopiero jednego chłopaka i jakoś nie mogłam się przemóc. Zrobiłam mu kilka razy loda ale strasznie się krępowałam i wstydziłam, że coś robię źle i jemu się chyba nie podobało. Bałam się wziąć go tak głęboko do buzi i pomagałam sobie ręką.

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Ja jeszcze nie miałam okazji zrobić tego głębokiego gardła. Miałam dopiero jednego chłopaka i jakoś nie mogłam się przemóc. Zrobiłam mu kilka razy loda ale strasznie się krępowałam i wstydziłam, że coś robię źle i jemu się chyba nie podobało. Bałam się wziąć go tak głęboko do buzi i pomagałam sobie ręką.
Nie ma co się krępować czasami musi boleć by pamiętał o Tobie 🤪

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Uwielbiam ruchana w gardło głęboko bychttps://imagehost.pl/images/2025/01/10/ObciaganiePrzedRuchaniemDupy18

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Przypomniało mi się jak robiłam loda byłemu i niechcący mi się beknęło na jego penisa. Za dużo wypiłam. Smacznego Panowie!