• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Głębokie gardło

Mężczyzna

Kokos90

Nowicjusz
Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Moja żona to uwielbia i przyznam, że chyba najmocniej mnie to jara. A dokładnie właśnie facefuck, że dosłownie ją rżnę w buzię. Ona leży na plecach i ma trochę wyżej głowę a ja mam ją między nogami i ją rucham w buzię. Ona tak to uwielbia, że zawsze tak dochodzi. Najbardziej jak tak mocno, że w gardło aż rucham, a ona się krztusi i dławi, piękny dźwięk :)) no i oczywiście wytrysk do buzi albo na twarz. Kocham to, ona też 🤤
Często to trwa bardzo długo, bo nawet jak dojdziemy to dalej ją rucham i ona jest cała od spermy i łez i się jaramy jeszcze bardziej. Nasz rekord to prawie godzina takiego ruchania w gardło ;)

Mężczyzna

Kokos90

Nowicjusz
Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
A odpowiadając na Twoje pytanie, pytaniem co prawda, ale dlaczego miałoby to być nienormalne?
To są indywidualne preferencje i upodobania. A to o czym mowa, to jest najnormalniejsza rzecz.
Nienormalne to jest na przykład krzywdzenie zwierząt i z tym się chyba każdy normalny człowiek zgodzi.
Także głębokiego gardła życzę i orgazmów podczas facefackingu, tak jak moja żonka 😉