Bardzo bym chciał je zobaczyć jest to możliwe ?Może podeślesz? [adrport100@gmail.com]
Bardzo bym chciał je zobaczyć jest to możliwe ?Może podeślesz? [adrport100@gmail.com]
Napisałem na czacie privBardzo bym chciał je zobaczyć jest to możliwe ?
Kocham to. Spokojnie, jesteś normalna zboczona i normalnaWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
W zasadzie kompletnie bym się nie domyślił, że ten face fuck jest Ci bliski, MartofacefuckWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Nie kazdy ma takiImage, wybacz nie wytrzymałem (zrozum, brak awantur)W zasadzie kompletnie bym się nie domyślił, że ten face fuck jest Ci bliski, Martofacefuck
Kusząco bylo by to zobaczyćJeśli ktoś z Was lubi również oglądać takie rzeczy to mam prywatne nagranie gdzie bawimy się w ten sposób z dziewczyną Tylko mówię
Witaj ,ja uwielbiam kiedy kobieta ma głębokie gardłoi bierze go całego do buzi,chyba każdy facet to uwielbiaWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Jeśli Tobie sprawia to przyjemność i osobie, z którą to robisz i nikt nie jest do tego zmuszany to jak najbardziej normalne.Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Spoko. Tylko pamiętaj żeby spróbować to z kims kto nie jest w zwiazku.Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Jak najbardziej normalne. Mam koleżankę którą ciężko było przekonać żeby ją przelecieć ale do buzi brała z przyjemnościąWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Taka koleżanką to skarbJak najbardziej normalne. Mam koleżankę którą ciężko było przekonać żeby ją przelecieć ale do buzi brała z przyjemnością
Z chęcią obejrzęJeśli ktoś z Was lubi również oglądać takie rzeczy to mam prywatne nagranie gdzie bawimy się w ten sposób z dziewczyną Tylko mówię
Łóżka piszemy tak. Nie odpowiadam gościom którzy tworzą kolejny profil i robią z siebie idiotów, przy okazji próbują zrobić że mnie. Skoro tak dobrze Wam wychodzi z żonka to może pozostań przy tym .Ja z żonką czasem się pozbawimy ona wie że mnie to kręci i lubi wziąć głębiej.Poprostu kobiety lubią być dominowane jak ją biorę na skraj łużka to za długo to nie trwa
Sorki najpierw szukałem tematu jestem tu parę dni bez żadnych emocji obrażalskaŁóżka piszemy tak. Nie odpowiadam gościom którzy tworzą kolejny profil i robią z siebie idiotów, przy okazji próbują zrobić że mnie. Skoro tak dobrze Wam wychodzi z żonka to może pozostań przy tym .
Myślę że jak ktoś to lubi to jest normalne. Ja akurat mam taki fetysz. Uwielbiam jak kobieta tego chce. Ale nic na siłę jeśli komuś się nie podoba to szukamy innych sposobów by ostatecznie być zaspokojonym.Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Głębokie gardło | Fetysze i perwersje | 40 | |
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
G | Posuwanie w gardło | Fantazje erotyczne | 1 |