Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Moja żona to uwielbia i przyznam, że chyba najmocniej mnie to jara. A dokładnie właśnie facefuck, że dosłownie ją rżnę w buzię. Ona leży na plecach i ma trochę wyżej głowę a ja mam ją między nogami i ją rucham w buzię. Ona tak to uwielbia, że zawsze tak dochodzi. Najbardziej jak tak mocno, że w gardło aż rucham, a ona się krztusi i dławi, piękny dźwięk ) no i oczywiście wytrysk do buzi albo na twarz. Kocham to, ona teżWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Normalne, też to uwielbiamWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Musisz się postarać, żeby polubiłaNo tak... Jak zwykle moja na odwrót daremne
A odpowiadając na Twoje pytanie, pytaniem co prawda, ale dlaczego miałoby to być nienormalne?Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Czasami ma ochotę na bardziej oralne zabawy ale z facefuck i głębokim gardłem to nie ma nic wspólnegoMusisz się postarać, żeby polubiła
Jak najbardziej normalne. Nikomu nie robi krywdy a potrafi dostarczyć mega przyjemności. W tym wypadku dla 2 osób.Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Nie normalne....Witam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Nie tak. Datek robisz przed, w trakcie i po.Nie normalne....
Musisz się wyspowiadać i zrobić datek na ojca Tadeusza w Toruniu
Moja też, ale nie aż tak głęboko ..Moja aktualna partnerka też lubi jak ją rucham w buzie
Jak najbardziej. Wielu z tutaj obecnych też to kręciWitam mam na imię Marta jestem tu nowa . Chciałam powiedzieć że strasznie kręci mnie głębokie gardło, facefuck . Czy myślicie że to normalne?
Może podeślesz? [adrport100@gmail.com]Jeśli ktoś z Was lubi również oglądać takie rzeczy to mam prywatne nagranie gdzie bawimy się w ten sposób z dziewczyną Tylko mówię
Wrzuć tuJeśli ktoś z Was lubi również oglądać takie rzeczy to mam prywatne nagranie gdzie bawimy się w ten sposób z dziewczyną Tylko mówię
Tu nie bo wymagana jest weryfikacja itd. Zaraz komuś nie przypasuje.Wrzuć tu
Mailem mi pasuje , podałem wyżej.Tu nie bo wymagana jest weryfikacja itd. Zaraz komuś nie przypasuje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Głębokie gardło | Fetysze i perwersje | 40 | |
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
G | Posuwanie w gardło | Fantazje erotyczne | 1 |