Może inspirował się wypowiedzią Billa Clintona nt. zarzutów wobec niego o kontakty seksualne z Monicą Lewinsky.że gała to nie sex

Może inspirował się wypowiedzią Billa Clintona nt. zarzutów wobec niego o kontakty seksualne z Monicą Lewinsky.że gała to nie sex
Co dokładnie znaczy "wypracowanych zasad"? One są jakoś zapisane lub chociaż głośno wypowiedziane? Czy są tylko takim "wewnętrznym przekonaniem" o ich istnieniu?Dla mnie zdrada to jest każde w 100-procentach świadome naruszenie zaufania drugiej osoby i wypracowanych z nią zasad, niezależnie czy mówimy tu o aspekcie fizycznym czy też emocjonalnym. Jeśli wiem, że to, co robię jest dla drugiej strony wyrazem braku lojalności i zwyczajnie krzywdzące, to to właśnie nazywam zdradą.
Bardzo zgrabnie i zwięźle wyczerpałeś temat. W pełni się z tym zgadzam.Także moim zdaniem, zdrada to każde zachowanie co do którego wiemy że nasz partner by tego nie chciał, a i my nie chcielibyśmy aby nasz partner zrobił właśnie coś takiego.
Przede wszystkim, w związku się jednak rozmawia, a nie gra w telepatię, prawda?Co dokładnie znaczy "wypracowanych zasad"? One są jakoś zapisane lub chociaż głośno wypowiedziane? Czy są tylko takim "wewnętrznym przekonaniem" o ich istnieniu?
A może zaproponuj, by sama założyła tu konto? Może to byłby jakiś tam wstęp do dalszych rozmówMoja partnerka by nie chciała , żebym tu był nawet nie wie że takie cuś jest, ale trafiłem tu przez nią bo nawalona zaczeła gadać coś w stylu że myślała, że mam większego i wpędziła mnie w kompleksy i dalej mam strach przed ściągnięciem przy niej gaci
Lepiej nieA może zaproponuj, by sama założyła tu konto? Może to byłby jakiś tam wstęp do dalszych rozmów![]()
Być może, pewności jednak nie ma.I na pierwszym etapie pozostanie
Też mi jedna raz powiedziała, że myślała, że mam większego więc ją tym "małym" tak wyruchałem, że na końcu prawie prosiła żebym już przestał.Moja partnerka by nie chciała , żebym tu był nawet nie wie że takie cuś jest, ale trafiłem tu przez nią bo nawalona zaczeła gadać coś w stylu że myślała, że mam większego i wpędziła mnie w kompleksy i dalej mam strach przed ściągnięciem przy niej gaci
Można też powiedzieć , że mały a śmierdzi jak dużyTeż mi jedna raz powiedziała, że myślała, że mam większego więc ją tym "małym" tak wyruchałem, że na końcu prawie prosiła żebym już przestał.
Musisz być męski, chwyć ją za włosy i przyciągnij do kutasa i jej powiedz, że jak taki mały to zobaczycie czy sobie z głębokim gardłem poradzi. A na koniec wsadź jej go w dupę i zapytaj czy jej się podoba taki mały.
I to jest odpowiedźTeż mi jedna raz powiedziała, że myślała, że mam większego więc ją tym "małym" tak wyruchałem, że na końcu prawie prosiła żebym już przestał.
Musisz być męski, chwyć ją za włosy i przyciągnij do kutasa i jej powiedz, że jak taki mały to zobaczycie czy sobie z głębokim gardłem poradzi. A na koniec wsadź jej go w dupę i zapytaj czy jej się podoba taki mały.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Gdzie kończy się normalny sex a zaczyna perwersja | Seks | 10 | |
| I | Gdzie szukać kobiety na sex | Seks | 1 | |
| D | Poszukuję Gadżetów | Gdzie kupić ? | Akcesoria erotyczne | 2 | |
| E | Gdzie szukać faceta na loda? | Pierwszy raz | 10 | |
| J | Gdzie zoranizować pierwszą orgie? | Pierwszy raz | 17 |