Jak to gdzie? W dupie.
18 lat to pełnoletni a nie dorosły. To że człowiek kończy 18 lat mentalnie niewiele zmienia.Szukają w nadziei, że coś znajdą
Toż to dorosły chłop![]()
Racja,nawet jak 30 lat skończy to też niewiele to zmienia.18 lat to pełnoletni a nie dorosły. To że człowiek kończy 18 lat mentalnie niewiele zmienia.
Nie no, 30 lat zmienia wiele. Mózg już jest dojrzały ale to nadal młoda osoba w sile wieku.Racja,nawet jak 30 lat skończy to też niewiele to zmienia.
Niestety,mam nieprzyjemność znać osoby,które będąc po 30 zachowują się jak dzieci.Nie no, 30 lat zmienia wiele. Mózg już jest dojrzały ale to nadal młoda osoba w sile wieku.
Co zrobiszNiestety,mam nieprzyjemność znać osoby,które będąc po 30 zachowują się jak dzieci.
Pesel jednak o niczym nie świadczyCo zrobisz![]()
To może być nieaktualne bo 3 lata temu umieszczone, pewnie już nawet z nimi nie mieszka.W jakim celu ukrywać prezerwatywy przed rodzicami?
Dokładnie tak. Masz rację. Facet się zabezpiecza więc to same plusy. Mam nadzieję, że już z rodzicami nie mieszka. Bo jak można grzebać w prywatnych rzeczach syna?To może być nieaktualne bo 3 lata temu umieszczone, pewnie już nawet z nimi nie mieszka.
Ale racja, rodzice powinni się cieszyć, że nie zostaną dziadkami przedwcześnie.
A to już inna sprawaMoże mu podbierają? I dlatego chce chować.![]()
Właśnie, prywatność jest bardzo ważna i jak ma ją w przyszłości szanować to trzeba szanować i jego przestrzeń.Dokładnie tak. Masz rację. Facet się zabezpiecza więc to same plusy. Mam nadzieję, że już z rodzicami nie mieszka. Bo jak można grzebać w prywatnych rzeczach syna?
Dokładnie tak. W punkt. Ale wiem, że tacy rodzice niestety są.Właśnie, prywatność jest bardzo ważna i jak ma ją w przyszłości szanować to trzeba szanować i jego przestrzeń.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
O | Sauny, plaże i inne miejsca gdzie możemy być nadzy | Poza tematem | 1 | |
M | Gdzie szukać realnych osób? | Porady seksualne | 95 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
K | Gdzie pogadam | Seks | 12 | |
P | Gdzie byście uciekli … | Seks | 12 |