"Zakazane najlepiej smakuje" - guzik prawda.A sami w tym wieku lepsi nie byli,kwestia ze nie zabronisz,bo to co zakazane najlepiej smakuje,a co mają małolaci 15-16 lat robic sami w domu, jak ciekawośc i pozadanie robi swoje Wiadomo ze 10 lat pozniej beda sie smiac z tego, i bedzie seks na porządku dziennym,ale dreszczyk emocji w tym wieku wskazany
Myślę, że akurat święta prawda"Zakazane najlepiej smakuje" - guzik prawda.
Nic.Ile masz lat.
bo jak masz powyżej 18 to co w tym dziwnego że uprawiasz sex.
Rozdzice beton, jakbym był w Twoim wieku to trzymałbym z odpowiedzialnością a jak będą marudzić to spytałabym czy chcą być dziadkami terazWitam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?
Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?
Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.
Pozdrawiam
Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?
Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?
Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.
Pozdrawiam
Wiesz… najlepiej noś je w dupie może rodzice Ci nie sprawdzą…Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Pozdrawiam
Nie sadzisz ze rodzice moga miec racje? Moze to u Was rodzinne.Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Pozdrawiam