A co, podbierają? xdWitam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Niefortunne słowo akuratosoby w tym wieku grają w gume
Niektórzy mieszkają z rodzicami i nie mają swoich mieszkańA co, podbierają? xd
Najlepiej schowaj w swoim samochodzie albo swoim mieszkaniu
Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?
Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?
Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.
Pozdrawiam
serio??1 - niby racja, ale sprawa wygląda też tak, że dziewczynę poznałem niedawno, chcemy ze sobą być i jeszcze nie zdążyłem przedstawić ją rodzicom. Nie chciałbym żeby się dowiedzieli, że kogoś mam przez to, że odkryją prezerwatywy.
2,3 - tutaj masz rację, ale trochę się boję ich reakcji.
4 - niekoniecznie szperają, ale czasem czegoś szukają i mogliby je znaleźć przez przypadek.
Hej dla mnie to trochę głupie pytanie sorry że tak mówię ale poco ty je chowasz?masz 18 lat chłopie to chyba normalne że masz zamiar uprawiać sex i wręcz bym ich wcale nie chował jak są uprzedzeni niech widzą że się zabezpieczaszWitam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?
Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?
Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.
Pozdrawiam
Ja w tym wieku zawsze jedna miałem w portfelu?a też zdarzało się jak mama np.brała moją kurtkę do prania to w jakiejś kieszeni też znalazła zapomniana to poprostu mi powiedziała żebym kupił sobie nowe gumy bo wyrzuciła tą z kurtki bo była stara.....Różni są rodzice.
Dla jednych to normalne dla innych "szok" że ich "pociecha" stała się "dorosła".
P trzymać w portfelu no chyba że masz jakiś mega wielki zapas to nie wiem.... pod materacem?