• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie ukryć prezerwatywy przed rodzicami?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
A sami w tym wieku lepsi nie byli,kwestia ze nie zabronisz,bo to co zakazane najlepiej smakuje,a co mają małolaci 15-16 lat robic sami w domu, jak ciekawośc i pozadanie robi swoje ;) Wiadomo ze 10 lat pozniej beda sie smiac z tego, i bedzie seks na porządku dziennym,ale dreszczyk emocji w tym wieku wskazany 😁
"Zakazane najlepiej smakuje" - guzik prawda.

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Znam ten ból, ja od 16 do 20 roku życia to oprócz prezerwatyw, to jeszcze przed rodzicami musiałem chować wszystkie dildosy i gadżety erotyczne, prezerwatywę jakby zobaczyli to pół biedy, ale jakby coś z kolekcji zabawek to by dopiero było nieciekawie

Mężczyzna

sprezysty555

Cichy Podglądacz
Jak miałem te 15 lat to chowałem do metalowego pudełka po procesorze. Pudełko stało razem z kilkoma innymi na półce :)
Później już normalnie w szufladzie, jak mnie mama zapytała "co to jest?" to się jej zapytałem czy chce zostać babcią. To była nasza jedyna wymiana zdań na ten temat w życiu :)

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
W czasach licealnych trzymałem w pudełku z podwójnym dnem albo w niewielkiej puszce która nie dawała się otworzyć a po 18 walały się w szufladzie gdzie było poprostu wszystko, można powiedzieć że w programowym nieładzie

Mężczyzna

Saline_Lover

Cichy Podglądacz
Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?

Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?

Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.

Pozdrawiam
Rozdzice beton, jakbym był w Twoim wieku to trzymałbym z odpowiedzialnością a jak będą marudzić to spytałabym czy chcą być dziadkami teraz

Mężczyzna

BolekLolek

Cichy Podglądacz
Witam, mam 18 lat i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę skutecznie ukryć prezerwatywy przed rodzicami ?
Na razie schowałem je pod tylnym siedzieniem w samochodzie i odpowiednio zabezpieczyłem. Czy to jest dobry pomysł ?

Bardzo proszę o pomoc czy one mogą tam zostać, a jeśli nie to gdzie mógłbym je przenieść ?

Uprzedzam pytania: prezerwatywy chcę ukryć, bo nie chcę żeby rodzice się dowiedzieli o tym, że mam zamiar uprawiać seks, są uprzedzeni po wpadce mojego brata, który został ojcem w wieku 16 lat.

Pozdrawiam
😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mężczyzna

BolekLolek

Cichy Podglądacz

Pozdrawiam
Wiesz… najlepiej noś je w dupie😁 może rodzice Ci nie sprawdzą…😎😎😎

Mężczyzna

Szpada

Cichy Podglądacz
Ja z żoną - w momencie gdy obie córki zaczęły "mieć chłopaków" na stałe - postawiliśmy w ogólnodostępnym miejscu w łazience dużą paczkę prezerwatyw do użytku przez wszystkich potrzebujących. My byliśmy bardziej spokojni a młodzież przestała się obawiać poruszania różnych tematów. Było to około 7 lat temu.

Mężczyzna

kreda

Nowicjusz

Pozdrawiam
Nie sadzisz ze rodzice moga miec racje? Moze to u Was rodzinne.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Chyba dochodzę do wniosku że autorowi topiku chodziło o to żeby rodzice niepodbierali mu z trudem zdobytego cennego trofeum