• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Musiałabym jeszcze raz wypróbować że ja bym nie zbierała, [musiało by być coś drobne bo jedną rzecz to ja szybko podniosę], ale.... zazwyczaj jak widziałam zachowania facetów to nie zwracali uwagi albo śmiali się. Najgorsze jak zamkną ciężkie drzwi przed nosem;(
Choć kiedyś Arab otworzył i przytrzymał drzwi...

Kto chce, szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu :)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Do żyliśmy czasów gdzie ,ludzie mają problem z nawiązaniem kontaktu w życiu realnym.
Pokolenie które wychowało się już na telefonach,jest w jakiś sposób upośledzone (brzydko brzmi).

Jak bardzo prawdziwe są zdjęcia w necie,które pokazują dzieciaki , młodzież siedzących razem, rozmawiających ze sobą, bez telefonów w rękach.

Mogę powiedzieć że jestem szczęściarzem,że mogłem dorastać w tamtych czasach.
A ile człowiek miał przygód miłosnych,bo był na tyle sprawny w kontaktach międzyludzkich że , nie było problemem zagadać jakąś fajną dziewczynę. Czy też na odwrotu, dziewczyny wiedziały jak zainteresować sprawnie chłopaka swoją osobą.

A dzisiaj ludzie pytają "gdzie znaleźć realne osoby"

😉

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Do żyliśmy czasów gdzie ,ludzie mają problem z nawiązaniem kontaktu w życiu realnym.
Pokolenie które wychowało się już na telefonach,jest w jakiś sposób upośledzone (brzydko brzmi).

Jak bardzo prawdziwe są zdjęcia w necie,które pokazują dzieciaki , młodzież siedzących razem, rozmawiających ze sobą, bez telefonów w rękach.

A ile człowiek miał przygód miłosnych,bo był na tyle sprawny w kontaktach międzyludzkich że , nie było problemem zagadać jakąś fajną dziewczynę. Czy też na odwrotu, dziewczyny wiedziały jak zainteresować sprawnie chłopaka swoją osobą.

A dzisiaj ludzie pytają "gdzie znaleźć realne osoby"

😉
Ale autorka (kobieta) szuka drugiej kobiety do relacji fwb. Ktoś czytał pierwszy post?
Nie chodzi o zwykły kontakt międzyludzki, o relację romantyczną tylko o zaciągnięcie laski do łóżka tak dla sportu raczej. Co łatwiej znaleźć w necie. Więc czemu nie skorzystać?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
No ale jaka różnica czy szuka kobiety czy mężczyzny.

Po drugie ,dyskusje w tym temacie pokazują że nie wszyscy potrafią się odnaleźć w realu.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No ale jaka różnica czy szuka kobiety czy mężczyzny.

Po drugie ,dyskusje w tym temacie pokazują że nie wszyscy potrafią się odnaleźć w realu.
Moje doświadczenie mówi, że temat fwb jest dużo łatwiej załatwić online. To wcale nie musi być takie gorsze, warto tylko z wszystkiego korzystać z głową i tyle.

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Też się wychowałam w czasach gdy nie miałam telefonu

ile człowiek miał przygód miłosnych,bo był na tyle sprawny w kontaktach międzyludzkich że , nie było problemem zagadać jakąś fajną dziewczynę. Czy też na odwrotu, dziewczyny wiedziały jak zainteresować sprawnie chłopaka swoją osobą.
Ale tego nie doświadczyłam, więc w sumie to może nie jest wina smartfonów