• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ponieważ zacytowałeś mój post sprzed jego edycji, to powtórzę - niewykluczone, że to właśnie ten niewykorzystywany przez Ciebie potencjał skutkuje niechęcią wobec Ciebie, którą na forum wyrażają kobiety i nie tylko kobiety.
Haha...Ja to rozumiem tak, że wg Ciebie kobiety na forum chciałyby poczuć kutasa maxisa , ale frustrują się, bo nie jest im to dane, ponieważ wybrał swoją Panią 😂😂
Cwaniaczek z Ciebie. Teoria godna rozważenia 😁😉

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Najprostsze rozwiązanie, które z dużym prawdopodobieństwem się sprawdzi, testowane na kumplu, tym prostym trickiem (ZOBACZ JAK) znalazł swoją obecną żonę (sam jestem zbyt leniwy by skorzystać z jego rady).

Idziesz do miejsca, w którym spotykają się ludzie o podobnych zainteresowaniach. Ja na przykład lubię wyścigi samochodowe. W takim przypadku instrukcja jest następująca:
1. Sprawdzasz jakie knajpy organizują wspólne oglądanie wydarzeń sportowych. Jeśli nie jesteś z miasta, musisz się pofatygować.
2. Wchodzisz do knajpy i na dzień dobry widzisz kilka osób, z którymi da się porozmawiać. Co najlepsze, nie musisz nawet mówić "co tam", tylko od razu przejść do konkretów ("fajna koszulka, oby mu w tym tygodniu poszło lepiej niż ostatnio")
3. Nawet jeżeli z miejsca nie masz z kim rozmawiać, wystarczy poczekać. Pokrzyczycie razem do ekranu telewizora i prędzej czy później nawiążesz z jakąś osobą small talk.
4. W najgorszym razie, jeżeli nie uda ci się z kimś pogadać, i tak miło spędzisz czas. Wypijesz piwo zerówke, obejrzysz swoje ulubione zawody i wrócisz do domu z satysfakcją, że przynajmniej ten czas spędziłaś poza domem.

Scenariusz jest bardzo łatwo modyfikować do twoich osobistych preferencji. Może chciałabyś się nauczyć języka obcego? Mnóstwo ciekawych osób również chce i możesz je poprosić o notatki :). Masz ulubionego pisarza? Może jutro w twoim mieście organizuje on spotkania autorskie. Tego jest od groma. Ewentualnie można kartkować ósmą stronę na forum z poradami, jak kogoś poznać, nie ruszając tyłka ze swoich czterech kątów ☺️

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Można, chociaż oczyma wyobraźni widziałem autorkę tego wątku jadącą na imprezę własnym samochodem 😁
Spoko;)
Ale sposób działa - nawet niekoniecznie musi być jakaś impreza tematyczna. Np. galeria sztuki - jeśli się nie znasz to może być plus, byle nie być toalnym ignorantem.