• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No wiesz 20 cm długości i 13,5 cm grubości to chyba nie najgorszy wynik
Ponieważ zacytowałeś mój post sprzed jego edycji, to powtórzę - niewykluczone, że to właśnie ten niewykorzystywany przez Ciebie potencjał skutkuje niechęcią wobec Ciebie, którą na forum wyrażają kobiety i nie tylko kobiety.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@maxis
Nie przejmuj się dotychczasową stratą, chłopie.
Doświadczenie seksualne już zdobyłeś.
Potencjał na seks masz.
Jesteś wciąż młodym kawalerem.
Jeszcze masz spore możliwości, aby umawiać się na seks.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ponieważ zacytowałeś mój post sprzed jego edycji, to powtórzę - niewykluczone, że to właśnie ten niewykorzystywany przez Ciebie potencjał skutkuje niechęcią wobec Ciebie, którą na forum wyrażają kobiety i nie tylko kobiety.
Haha...Ja to rozumiem tak, że wg Ciebie kobiety na forum chciałyby poczuć kutasa maxisa , ale frustrują się, bo nie jest im to dane, ponieważ wybrał swoją Panią 😂😂
Cwaniaczek z Ciebie. Teoria godna rozważenia 😁😉

Mężczyzna

kolarz123

Nowicjusz
Najprostsze rozwiązanie, które z dużym prawdopodobieństwem się sprawdzi, testowane na kumplu, tym prostym trickiem (ZOBACZ JAK) znalazł swoją obecną żonę (sam jestem zbyt leniwy by skorzystać z jego rady).

Idziesz do miejsca, w którym spotykają się ludzie o podobnych zainteresowaniach. Ja na przykład lubię wyścigi samochodowe. W takim przypadku instrukcja jest następująca:
1. Sprawdzasz jakie knajpy organizują wspólne oglądanie wydarzeń sportowych. Jeśli nie jesteś z miasta, musisz się pofatygować.
2. Wchodzisz do knajpy i na dzień dobry widzisz kilka osób, z którymi da się porozmawiać. Co najlepsze, nie musisz nawet mówić "co tam", tylko od razu przejść do konkretów ("fajna koszulka, oby mu w tym tygodniu poszło lepiej niż ostatnio")
3. Nawet jeżeli z miejsca nie masz z kim rozmawiać, wystarczy poczekać. Pokrzyczycie razem do ekranu telewizora i prędzej czy później nawiążesz z jakąś osobą small talk.
4. W najgorszym razie, jeżeli nie uda ci się z kimś pogadać, i tak miło spędzisz czas. Wypijesz piwo zerówke, obejrzysz swoje ulubione zawody i wrócisz do domu z satysfakcją, że przynajmniej ten czas spędziłaś poza domem.

Scenariusz jest bardzo łatwo modyfikować do twoich osobistych preferencji. Może chciałabyś się nauczyć języka obcego? Mnóstwo ciekawych osób również chce i możesz je poprosić o notatki :). Masz ulubionego pisarza? Może jutro w twoim mieście organizuje on spotkania autorskie. Tego jest od groma. Ewentualnie można kartkować ósmą stronę na forum z poradami, jak kogoś poznać, nie ruszając tyłka ze swoich czterech kątów ☺️

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Można, chociaż oczyma wyobraźni widziałem autorkę tego wątku jadącą na imprezę własnym samochodem 😁
Spoko;)
Ale sposób działa - nawet niekoniecznie musi być jakaś impreza tematyczna. Np. galeria sztuki - jeśli się nie znasz to może być plus, byle nie być toalnym ignorantem.

Mężczyzna

kolarz123

Nowicjusz
Haczyk tkwi w tym, że wpierw trzeba mieć jakieś zainteresowania :unsure: . Ale przynajmniej spróbować się czymś zainteresować na potrzebę spotkania kogoś