• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Mi się wydaje, że to forum to jest właśnie fajne miejsce żeby kogoś poznać. Bo z reguły ludzie się tu czują dość anonimowo, piszą posty zgodnie ze swoimi poglądami (o co w realnym życiu czasem trudno, bo do niektórych rzeczy ludzie się nie przyznają z różnych powodów np wstyd). Z drugiej strony w internecie można też udawać kogoś kim się nie jest. Więc to tak na dwoje babka wróżyła.
To jasne ze tu jest sie trochę zasłoniętym więc jest troche prosciej wyjsc do ludzi nawet tym ktorzy maja z tym problem

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Mi się wydaje, że to forum to jest właśnie fajne miejsce żeby kogoś poznać. Bo z reguły ludzie się tu czują dość anonimowo, piszą posty zgodnie ze swoimi poglądami (o co w realnym życiu czasem trudno, bo do niektórych rzeczy ludzie się nie przyznają z różnych powodów np wstyd). Z drugiej strony w internecie można też udawać kogoś kim się nie jest. Więc to tak na dwoje babka wróżyła.
W internecie według mnie trudniej jest udawać "nie siebie" - trzeba się mocno pilnować, bo zawsze można sprawdzić co ten ktoś wcześniej napisał. Chyba że rozmowa się nie zapisuje :)

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
Na pewno powieliłam temat, ale uważam to za dalej aktualny temat, a sama mam z tym problem.

Gdzie szukać realnych osób na spotkanie?

Szukałam na datezone, dwa razy wystawiona po weryfikacji i wszystkich “formalnościach”, nie poddaje się, próbuje kolejny raz.

Ale czy aktualnie to jedyne możliwe miejsce? Niestety Tinder odpada, dodałam za mocne zdjęcia i mam permanentnego bana.
Fotka? Tam to już chyba społeczność nie istnieje.
Forum? To czy inne konkurencyjne? Wiarygodne osoby stąd niestety nie są zainteresowane… a większość forum powoli umiera.

Uprzedzając wszystkie wiadomości z propozycją spotkania, nie szukam faceta.
Zależy czy chodzi tylko o seks czy intencją jest poznanie potencjalnej partnerki. Na Boo jest sporo fajnych osób, takich z zajawkami, i też ze społeczności LGBT. Są też aplikacje takie typowo dla lesbijek i dziewczyn bi, ale nie wiem jak wiele Polek z nich korzysta.

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
To klamstwa powielane przez wojujące feministki.
Jeden facet z którym się umówiłam wyglądał dużo starzej niż na zdjęciach. To nie są kłamstwa, to się po prostu czasem zdarza. Zresztą łatwiej sobie wyobrazić taką sytuację niż że żaden facet nigdy czegoś takiego nie zrobił.