• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
Tr

Trzymam kciuki abyś się nie spotkała. Bo spotkanie z gościem, który wysyła fotki sprzed 10 lat, to nic miłego. Jeszcze niższy ode mnie i cały czas widziałam łysy placek zamiast włosów.
Dobrze że są kobiety, które uwielbiają placki 😉

Mężczyzna

sebastian 1970

Cichy Podglądacz
W realu nie da się teraz znaleźć nawet 5 zł na chodniku , Kobiety też nie spodziewają się znależć tam faceta niestety . oczywiście są miejsca i sytuacje temu sprzyjajace ,ale jeśli mieszkasz z dala od takich miejsc , aktualnie nie studiujesz na uczelni pełnej chętnych studentek ,pracujesz w miejscu gdzie pracują tylko faceci itp to chyba łatwiej znaleźć kogoś w sieci niż ....no gdzie , w BIEDRONCE . Nawet złodzieja teraz łatwiej znaleźć w sieci niż w realu a właściwie to on sam cię odnajdzie .

Kobieta

Saanvi

Dominujący
W realu nie da się teraz znaleźć nawet 5 zł na chodniku , Kobiety też nie spodziewają się znależć tam faceta niestety . oczywiście są miejsca i sytuacje temu sprzyjajace ,ale jeśli mieszkasz z dala od takich miejsc , aktualnie nie studiujesz na uczelni pełnej chętnych studentek ,pracujesz w miejscu gdzie pracują tylko faceci itp to chyba łatwiej znaleźć kogoś w sieci niż ....no gdzie , w BIEDRONCE . Nawet złodzieja teraz łatwiej znaleźć w sieci niż w realu a właściwie to on sam cię odnajdzie .
Ja w tamtym roku miałam podryw w Żabce i mi facet dał na siebie namiary. Da się.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
W realu...??? myślałem że tego typu portale są od poznawania i spotkania się z ludźmi
Jeśli chodzi o fora tematyczne to chodzi o wymianę wiedzy i doświadczeń, ludzie poznają się i spotykają przy okazji. Poczytaj kwestionariusze użytkowników lub te tematy czego kto oczekuje od pobytu na sf.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Mi się wydaje, że to forum to jest właśnie fajne miejsce żeby kogoś poznać. Bo z reguły ludzie się tu czują dość anonimowo, piszą posty zgodnie ze swoimi poglądami (o co w realnym życiu czasem trudno, bo do niektórych rzeczy ludzie się nie przyznają z różnych powodów np wstyd). Z drugiej strony w internecie można też udawać kogoś kim się nie jest. Więc to tak na dwoje babka wróżyła.