Są osoby które lubią całować stopy.Nie wszystko, bo boczki i stopy odpadają![]()
Są osoby które lubią całować stopy.Nie wszystko, bo boczki i stopy odpadają![]()
Oj przecie wiadomo. To było jak pytanie retoryczneNie wszystko, bo boczki i stopy odpadają![]()
Oczywiście, nawet sam się do nich zaliczamSą osoby które lubią całować stopy.
Bardzo dobra odpowiedźWszędzie![]()
Gdzie masz?Ja mam łaskotki więc nie wszędzie się da![]()
Albo zaskakiwać, nieprzewidywalność doznań wzmaga pożądanie.Całować tam gdzie akurat ona sobie tego życzy.
lubie kiedy lubi w usta, kark, szyję, ramiona
Delikatnie muskać biodro, uszko …
Nie ma mowy, że wypucuję się z tym publicznie. Ja tu zamierzam się z kimś z tego forum spotkać. Nie dam wykorzystać przeciwko sobie takiej wiedzyGdzie masz?![]()
Te mniej popularne o których piszesz są wrażliwe, jeszcze fajne miejsce jest w okolicy łopatek i lędźwie, a tyłek to oczywista oczywistośćJa chyba lubię wszędzie. Z tych mniej popularnych miejsc to obojczyki, z boku przy żebrach. A z takich oczywistych to tyłeczek 🫣
Wylizać jej płatki i środek ucha...No właśnie..
Gdzie całować, aby przeszedł po Niej dreszcz? Miejsca dla mnie tak oczywiste jak szyja, kark nie sprawdzają się. Nie doszliśmy jeszcze do piersi.. mam nadzieję, że w przyszłości się uda. Ale teraz jest teraz.. i chciałbym dać Jej więcej przyjemności..
Doradzi ktoś?
IMam nadzieję, że nikt nie uwierzył w ten środek ucha.
Prawda jest taka, że jak będzie się całować z błyskiem w oku i pożądaniem to może to być nawet kostka od małego palca. Całuj gdzie popadnie, to znaczy, że cała Ci się podoba i wszystko byś najchętniej wycałowałA jak się to powie i zacznie całować randomowe miejsca to w ogóle sztos. Przynajmniej jak byłam młoda to działało
![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie całować faceta? | Kamasutra | 117 | |
K | Gdzie pogadam | Seks | 12 | |
P | Gdzie byście uciekli … | Seks | 12 | |
![]() |
Gdzie znajde kobiete BBW ? Sa tu jakies kobiety chetne na seks ? | Ogłoszenia | 4 | |
![]() |
Gdzie te prawdziwe kobiety? | Związki | 49 |