Ja uwielbiam, gdy siedzę na kolanach u faceta tyłem, on całuje mi kark i szyję, pracując swoimi zwinnymi paluszkami po mojej rozpalonej cipce, po chwili mruczy mi do ucha, że marzy o tym, by mnie zerżnąć, a po chwili liże mnie wzdłuż po policzku - to jest supi
No właśnie..
Gdzie całować, aby przeszedł po Niej dreszcz? Miejsca dla mnie tak oczywiste jak szyja, kark nie sprawdzają się. Nie doszliśmy jeszcze do piersi.. mam nadzieję, że w przyszłości się uda. Ale teraz jest teraz.. i chciałbym dać Jej więcej przyjemności..
Mam tylko kilkanaście doświadczeń w tym temacie i nie chce uogólniac, ale raczej z moich obserwacji i "badań" wynika, że takich amatorek jest niewiele. POróbowałem uzyskać odpowiedz w wątku na ten tenat, odpowiedziały tylko dwie panie. Tak, że nie sa tym zainteresowane.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.