• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie całować kobietę?

Rzymek

Cichy Podglądacz
Niom moja dziewczyna też lubi jak ją całuję po wewnętrznej stronie ud i w ogóle po całych nogach. Kolejnymi miejscami jakie lubi to: szyja, dekolt, piersi no i brzuszek. Ale jak wiruję języczkiem bo jej pępku to ją strasznie gilgocze ale jednak lubi i czasami podnieca. :D

ParadoX

Cichy Podglądacz
szyja , dekolt , pepek , uszy (tez sie przydaja jesli delikatnie ja ugryziesz tak pieszczotliwie )
radze tez przy okazji ja macno obejmowac , piescic jej wlosy ( oczywiscie na glowie :p ) , jak naprzyklad lezy na tobie to obejmuj ja w pasie i caluj po szyi albo blisko dekoltu moja to zawsze ROZPALA do czerwonosci :D
ja nie czuje wiekszej frajdy jak odkrywam jej nowe czule miejsca :D
tez Ci tak radze :D

W

WhitePinkRed

Guest
To, że jesteśmy na jednym forum, nie oznacza, że musimy się ze soba we wszystkim zgadzać😛 a to jest akurat post o całowaniu, nie moja wina, że rozbuchaliście temat w kierunku od dupy strony.. dosłownie😂