• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdybyście mogli jeszcze raz wybrać partnera / żonę /męża

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Pytanie do osób w związkach i małżeństwach. Na jakie cechy bardziej a na jakie mniej zwrócilibyście uwagę, gdybyście znaleźli się kolejny raz w sytuacji wyboru kandydata (-tki) do związku?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
U mnie:
- w mniejszym zakresie na wygląd zewnętrzny i zauroczenie
- w większym: temperament seksualny, poczucie humoru, zbliżony poziom intelektualny, podobny poziom energii życiowej

* ani kiedyś ani teraz nie zwracałam / zwracam uwagi na: wzrost, wielkość penisa, grubość portfela 😁

Mężczyzna

rafalinski

Cichy Podglądacz
U mnie:
- w mniejszym zakresie na wygląd zewnętrzny i zauroczenie
- w większym: temperament seksualny, poczucie humoru, zbliżony poziom intelektualny, podobny poziom energii życiowej

* ani kiedyś ani teraz nie zwracałam / zwracam uwagi na: wzrost, wielkość penisa, grubość portfela 😁
Czyli terazx jest duża różnica w temperamencie seksualnym ?

Mężczyzna

rafalinski

Cichy Podglądacz
Ja bym chyba bardziej oglądal w moim przypadku teściowa jak zachowuje się do swojego męża:p bo można wyciągnąć wnioski że tak będe traktowany ja przez nią :) nauka z życia wychodzi że temperament seksualny może się zmieniać z wiekiem i doświadczeniem życiowym. Więc ciężko przewidzieć w którą stronę pojdzie. Wnioskuję że Twój jest dużo większy ?

Mężczyzna

Nurek

Nowicjusz
Co z tego że wybrało się kobietę która miała takie same zapotrzebowanie na sex, a jak przyszły dzieci instynkt macierzyński wygrał i obrót o 180 stopni. Jak bym mógł wybierać jeszcze raz to tak żeby miała więcej wspólnych zainteresowań razem z moimi i nie chciała mieć dzieci.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Ja bym chyba bardziej oglądal w moim przypadku teściowa jak zachowuje się do swojego męża:p bo można wyciągnąć wnioski że tak będe traktowany ja przez nią :)
Podpisuję się pod tym, mega dużo może powiedzieć nam relacja między rodzicami partnera. Ale z drugiej strony - kto miał normalne dzieciństwo, to z lupą trzeba by szukać, jeżeli chodzi o lata 80-90 😝

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Gdyby przyszło mi szukać nowej kobiety, to pewnie zostałbym sam, bo priorytetem jest aby nie miała dzieci, o co w moim wieku 40+ raczej trudno. Wykształcenie i zarobki nie mają dla mnie znaczenia.

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
@D'Arc po prostu spójrz prawdzie w oczy i zmień swojego partnera życiowego, jak i przebieg przyszłego życia

Twoja obecność i aktywność na tym forum pokazuje, ze Twoje życie nie układa się po Twojej myśli