Wraca… nie rozumiem czemu mężczyźni myślą, że jak kobieta wkłada do pochwy większe rzeczy od penisa albo uprawia sex z wieloma facetami to jej pochwa staje się luźniejsza… to wszystko zależy od mięśni kegla. Jeśli one są wzmocnione to pochwa wraca do swoich kształtów.A czy cipka wraca zawsze do pierwotnych rozmiarów czy zostaje luźniejsza?
Otóż to.Fisting waginalny to chyba jedna z najprzyjemniejszych praktyk sexualnych jakie w życiu doświadczyłam! To poczucie rozepchania, wypełniania - coś pięknego!
Jedno i drugie.Podniecajacy jest fakt, że masz w cipce dłoń czy chodzi tu o gabaryty?
Temat niby złożony ale odp bardzo prosta. Wraca ale im więcej takich zabaw tym trudniej wrócić i z czasem niestety ale staje się wieksza/luźniejsza.A czy cipka wraca zawsze do pierwotnych rozmiarów czy zostaje luźniejsza?
Dużo prawdy w tym co piszesz. Wiedz jednak, że i na to nie mieć "wiadra" są odpowiednie środki, ćwiczenia.Temat niby złożony ale odp bardzo prosta. Wraca ale im więcej takich zabaw tym trudniej wrócić i z czasem niestety ale staje się wieksza/luźniejsza.
Ciało póki młode wiadomo, ale z czasem/wiekiem niestety juz tak rozowo nie jest. Tak jak z wszystkim w życiu, tylko tu się dodatkowo "pomaga" w rozjebaniu na wszystkie strony..
Ale jak ktoś lubi
Tylko później jest płacz bo okazuje się iż zamiast cipki, jest wiadro w którym kutasem można piruety robić na stojąco...
Jeśli lubisz i masz mega orgazmy to super, życzę Ci jak najlepszych - szczerzeDużo prawdy w tym co piszesz. Wiedz jednak, że i na to nie mieć "wiadra" są odpowiednie środki, ćwiczenia.
Od 5 lat co jakiś czas praktykujemy z mężem taką zabawę. Mam wtedy orgazmy niczym salwa z dział Szwedów pod Częstochową. A i "potop" często mi się zdarza.
Jesli to twoje fotki to musze przyznac ze bardzo podniecajace
Zgadzam się to coś cudownego, móc też go wykonywać, czuć dłonią całe wnętrze pochwy i widzieć jak sprawia ogromną przyjemność partnerce poruszanie ją.Fisting waginalny to chyba jedna z najprzyjemniejszych praktyk sexualnych jakie w życiu doświadczyłam! To poczucie rozepchania, wypełniania - coś pięknego!
Super podniecający moment gdy nadgarstek przechodzi przez zwieracz pochwy i cała dłoń wślizguje się w głąb cipki hmmm a dla niej widać że to rozkosz.Fisting waginalny to chyba jedna z najprzyjemniejszych praktyk sexualnych jakie w życiu doświadczyłam! To poczucie rozepchania, wypełniania - coś pięknego!
Mega roskosz!Super podniecający moment gdy nadgarstek przechodzi przez zwieracz pochwy i cała dłoń wślizguje się w głąb cipki hmmm a dla niej widać że to rozkosz.
Czy 1szy raz ja bolał?Mojej żonie spodobał się fisting
Według mnie i mojego doświadczenia to był ten dzień w którym ma największą ochotę na sex na wypełnienie , a po całej zabawie i rozkoszy którą przeżywała nadchodzi orgazm i chwilę po orgazmie prosi o wyjęcie dłoni bo zaczynają obkurczać się mięśnie, fajna zabawa raz na jakiś czasOdpowiednio wykonany fisting nie boli, tylko daje dziewczynie mega odlot. Odpowiednio, czyli stopniowo, przyzwyczajając organizm do tego.
My ćwiczyliśmy ze dwa miesiące próbując ręką albo dildo o średnicy 6,5 cm, które jest nieco mniejsze niż moja dłoń. Dildo mieściło się w niej bardzo fajnie, ale z fistingiem na długo utknęliśmy na kostkach dłoni, które nie chciały przejść głębiej. Aż któregoś pięknego wieczoru, bawiliśmy się jak zwykle i poczułem, jakby jej cipka moją dłoń zassała i zobaczyłem że jestem w niej całą dłonią.
Dla niej to zarąbiste uczucie wypełnienia i rozciągania, które uwielbia![]()
Filmiki widziałem, więc tak, ale my nawet o tym nie pomyśleliśmy.Ciekawe czy ktos próbowac wpakowac w pochwe STOPĘ??![]()
Dokładnie.Filmiki widziałem, więc tak, ale my nawet o tym nie pomyśleliśmy.
Dłoń, a właściwie pięść, bo wewnątrz pochwy trzeba palce zacisnąć w pięść, ma fajniejszy kształt pod kątem doznań dziewczyny.