O, jakie były włosy przed i po? Odrosły już ?Poznaliśmy kiedyś przez FetLife takiego pana, który zaproponował, że przyjdzie i ostrzyże małżonkę (grzecznie ubraną), bo to jego pasja erotyczna. Nawet, kiedy małżonka zdecydowała się uczynić strój nieco mniej grzecznym, nie stracił opanowania i skupiał się na włosach. Pracował w bawełnianych szortach i żonę strasznie kręciło, że cały czas widziała jego wzwód, ale on wolał, żeby go nie pieściła.
Gdzieś mam jeszcze zdjęcia, które (głównie dla niego, ale i dla nas) zrobiłem.
W jakiej miejscowości mieszkasz?Hej w ramach akcji Łatwoganga dam się ogolić na 0![]()
ŻywiecW jakiej miejscowości mieszkasz?
Najlepiej zrobisz jak ogolisz się samaHej w ramach akcji Łatwoganga dam się ogolić na 0![]()
Czemu sama?Najlepiej zrobisz jak ogolisz się sama![]()
emmarouge.com
Mają dużo filmików z golenia. Golenie głów na łyso to też jest akt strzyzeniaNo OK, ale to ma być fetysz strzyżenia a nie łysych pał, chyba
Zeby nie było, niektórym dziewczynom taka fryzura pasuje
Aha, rozumiem, ale to fetysz, który raczej nieczęsto się powtarza w jednostkowych przypadkach. Przecież muszą odrosnąć a to trwaMają dużo filmików z golenia. Golenie głów na łyso to też jest akt strzyzenia
To już zależy jak długo się zapuszcza. Można zapuszczać rok, a równie dobrze 2 tygodnie by się ogolić. A myślę że są tu fani strzyżen na zero przy użyciu maszynek i zyletekAha, rozumiem, ale to fetysz, który raczej nieczęsto się powtarza w jednostkowych przypadkach. Przecież muszą odrosnąć a to trwa![]()
No teraz trochę rozumiem DziękiTo już zależy jak długo się zapuszcza. Można zapuszczać rok, a równie dobrze 2 tygodnie by się ogolić. A myślę że są tu fani strzyżen na zero przy użyciu maszynek i zyletek
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Fetysz strzyżenia lub golenia | Poza tematem | 17 | |
| D | Nietypowy fetysz | Fantazje erotyczne | 2 | |
| S | Fetysz słuchania seksu sąsiadów | Fetysze i perwersje | 9 | |
|
|
Taki specyficzny fetysz chyba... | Fetysze i perwersje | 0 | |
| C | Fetysz małego penisa | Ogłoszenia | 6 |