• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz strzyżenia włosów

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Poznaliśmy kiedyś przez FetLife takiego pana, który zaproponował, że przyjdzie i ostrzyże małżonkę (grzecznie ubraną), bo to jego pasja erotyczna. Nawet, kiedy małżonka zdecydowała się uczynić strój nieco mniej grzecznym, nie stracił opanowania i skupiał się na włosach. Pracował w bawełnianych szortach i żonę strasznie kręciło, że cały czas widziała jego wzwód, ale on wolał, żeby go nie pieściła.

Gdzieś mam jeszcze zdjęcia, które (głównie dla niego, ale i dla nas) zrobiłem.

Mężczyzna

Fryzjer14

Seks Praktykant
Poznaliśmy kiedyś przez FetLife takiego pana, który zaproponował, że przyjdzie i ostrzyże małżonkę (grzecznie ubraną), bo to jego pasja erotyczna. Nawet, kiedy małżonka zdecydowała się uczynić strój nieco mniej grzecznym, nie stracił opanowania i skupiał się na włosach. Pracował w bawełnianych szortach i żonę strasznie kręciło, że cały czas widziała jego wzwód, ale on wolał, żeby go nie pieściła.

Gdzieś mam jeszcze zdjęcia, które (głównie dla niego, ale i dla nas) zrobiłem.
O, jakie były włosy przed i po? Odrosły już ? :)

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
To było zaraz po tym, jak Covid trochę odpuścił, więc już dawno zdążyły odrosnąć. To było tylko przycięcie o kilka centymetrów i lekkie modelowanie – żadne ekstrawagancje. Na dodatek moja żona przez wiele lat unikała różnych zabiegów upiększających (nie używała farb ani lakierów), wychodząc z założenia, że musi mieć zdrowe włosy wtedy, kiedy już będzie musiała zacząć je farbować, więc do tej pory ma gęste, silne włosy. Ten facet piał z zachwytu, gdy strzelały pod ostrzem jego nożyczek...

Mężczyzna

niewiem12

Cichy Podglądacz
Witam, mam fetysz dotyczący kobiet z ogolonymi głowami. Podnieca mnie oglądanie filmików gdzie kobieta goli się maszynką na kilka milimetrów albo nawet całkiem na zero. Na samą myśl o łysej kobiecie czuje podniecenie, fantazjuje by ogolić jakąś kobietę, a potem bawić się jej gładką głową. Jednakże czuję się z tym źle, czuję się jakbym był jakimś zboczeńcem albo osobą, którą nie do końca ma wszystko poukładane w głowie. Golenie się na łyso u kobiet jest wciąż uznawane za nietypowe i dziwne. Wstydzę się tego fetyszu i mam wrażenie że kobiety mają mężczyzn z tą fantazją za "creepów" (przegladałem różne fora czy social media gdzie kobiety z krótkimi włosami lub ogolone wypowiadały sie na temat tego fetyszu i nie były to pozytywne wypowiedzi). Nigdy osobiście nie miałem okazji uprawiać seksu, czy być w bliższej relacji z kobietą (mam 18 lat), ani spełnić swoich fantazji. Są takie momenty gdzie ten fetysz mnie dobija i faktycznie zaczynam się wtedy czuć jak jakiś oblech czy świr, jakbym był nienormalny. Czy ktoś tutaj ma lub miał podobne odczucia?

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
W którymś z filmów Rocco figlował z niewiastą ogoloną na zero; na koniec spuścił jej się na tę glacę... Nie moja bajka, ale gdyby Ci wpadło w ręce, pewnie byś to docenił ;-)