bo jeśli zacznie się śmiać to psuje to nastrójW sumie łaskotki w seksie mogą być fajne, nie rozumiem jeśli z tego powodu boczki to zakazana strefa![]()

bo jeśli zacznie się śmiać to psuje to nastrójW sumie łaskotki w seksie mogą być fajne, nie rozumiem jeśli z tego powodu boczki to zakazana strefa![]()
Sam sobie odpowiedziałeś- tak stopy i boczki sfera zakazana. Turbo łaskotki.W sumie łaskotki w seksie mogą być fajne, nie rozumiem jeśli z tego powodu boczki to zakazana strefa![]()
A tam xuj z nastrojem... Najgorsze że niszczy cały sexy, podniecający, intymny klimat oraz burzy szczytowanie.bo jeśli zacznie się śmiać to psuje to nastrój
Ale zamiatasz........tak subtelnieA tam xuj z nastrojem... Najgorsze że niszczy cały sexy, podniecający, intymny klimat oraz burzy szczytowanie.
no wtedy to jest się wkurwionym a nie podnieconymA tam xuj z nastrojem... Najgorsze że niszczy cały sexy, podniecający, intymny klimat oraz burzy szczytowanie.
Jeśli już trafi mi się partnerka, nie zapomnę jej zapytać, gdzie ma łaskotki. Dzięki za ostrzeżenie!A tam xuj z nastrojem... Najgorsze że niszczy cały sexy, podniecający, intymny klimat oraz burzy szczytowanie.
Wtedy to jest reakcja i mina kota na ostatnich bateriach cierpliwości zanim kot spieprzy czy podrapie czy pogryzie. Wlepione oczy, uszy po sobie, nastroszone futerko i uderzający w powierzchnię ogon: Ej, Ty! Uważaj dwunogi!Jeśli już trafi mi się partnerka, nie zapomnę jej zapytać, gdzie ma łaskotki. Dzięki za ostrzeżenie!A branie w dłonie boczków czy też tulenie się do nich też jest dla Twojego partnera "haram", czy na to mu pozwalasz?
aż mnie z zimna otrzepało jak to czytałemWtedy to jest reakcja i mina kota na ostatnich bateriach cierpliwości zanim kot spieprzy czy podrapie czy pogryzie. Wlepione oczy, uszy po sobie, nastroszone futerko i uderzający w powierzchnię ogon: Ej, Ty! Uważaj dwunogi!
Czyt. Cisza przed burzą i grzmotami. Ostatnei pokłady cierpliwości. Nawet jak mnie delikatnie przejedzie opuszkami palców jak Patrick- Jennifer to się wzdrygam.
Nie moja wina że mam teraz cięższy okres, recovery po odstawieniu anty, dochodzę do swojego naturalnego trybu, nie jestem sobą i tak będzie ze 2-3 cykle zanim się wszystko unormujeAle zamiatasz........tak subtelnie![]()
Dobrze, że ostrzegłaśNie moja wina że mam teraz cięższy okres, recovery po odstawieniu anty, dochodzę do swojego naturalnego trybu, nie jestem sobą i tak będzie ze 2-3 cykle zanim się wszystko unormuje![]()
Każdego ostrzegam bo już wczoraj kilka osób zauważyło że z Rose ostatnio jest coś nie tak. Zresztąto gadka na priva, Greguś.Dobrze, że ostrzegłaś![]()
A plecki smyrać może? Pośladki? Bo jak nie, to mu ciut współczujęWtedy to jest reakcja i mina kota na ostatnich bateriach cierpliwości zanim kot spieprzy czy podrapie czy pogryzie. Wlepione oczy, uszy po sobie, nastroszone futerko i uderzający w powierzchnię ogon: Ej, Ty! Uważaj dwunogi!
Czyt. Cisza przed burzą i grzmotami. Ostatnie pokłady cierpliwości. Nawet jak mnie delikatnie przejedzie opuszkami palców jak Patrick- Jennifer to się wzdrygam.
plecy pewnie może drapać i masować, a pośladki całować. Prosta sprawaA plecki smyrać może? Pośladki? Bo jak nie, to mu ciut współczuję
Oczywiście. Wszystko może byle nie stopy i boczki.A plecki smyrać może? Pośladki? Bo jak nie, to mu ciut współczuję
Pieszczoty stópek to często gra wstępna, nie jestem 100% fetyszystka stóp ale bardzo lubię jak mój facet je dotyka i całujePytanie jest do fetyszystów stóp, lub partnerów takich osób. Jak to u was jest z seksem? Bardziej wolicie fetysz stóp od seksu? Czy może są osoby, które nie chcą uprawiać seksu, bo wolą ten fetysz.
Jak mniemam, opinie będą podzielone, ale chciałabym poznać wasz punkt widzenia
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| Ł | Fetysz stóp | Fetysze i perwersje | 19 | |
| N | Sesja fetysz stóp | Seks fotki i filmy | 6 | |
| Ł | Fetysz stóp i butów | Seks | 34 | |
| Z | Fetysz stóp | Masturbacja | 0 | |
| O | Fetysz stóp | Ogłoszenia | 2 |