• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz spermy

Mężczyzna

Cumlover

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim,
Chciałbym wam opowiedzieć o swoim fetyszu spermy. Uwielbiam widok nasienia na kobiecym ciele, jak je połyka, wciera w skórę, bawi się nim. Uprawiam sex w prezerwatywie po czym proszę żonę o wypicie świeżo wydojonej spermy prosto z tej gumki.
Zbieram nasienie do pojemniczka i je zamrażam, kiedy mam go już dosyć dużo wtedy je rozmrażam, wlewam do kieliszka od koktajlu i każe żeby żona się nią bawiła, smakowała, polewała i wcierała w piersi, cipkę, pupę 😈😈😈

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
też lubię jak żona bawi się moją spermą, jak robi sobie z niej maseczkę na twarzy lub jak wciera ją w piersi, i najlepiej jak zaraz po tym gdy serma nie do końca wyschnie wychodzimy na spacer lub do sklepu na zakupy i parzymy po ludziach czy ktoś rozpoznał zapach

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
też lubię jak żona bawi się moją spermą, jak robi sobie z niej maseczkę na twarzy lub jak wciera ją w piersi, i najlepiej jak zaraz po tym gdy serma nie do końca wyschnie wychodzimy na spacer lub do sklepu na zakupy i parzymy po ludziach czy ktoś rozpoznał zapach
mi kiiedys koleżanka w pracy zwaliła konia przez spodnie i z całą zawartością spermy w majtkach musiałem wejsc do autobusu a co najgrosze potem wejść do domu gdzie byla moja żona a ja cały czas czułem tę spermę.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mi kiiedys koleżanka w pracy zwaliła konia przez spodnie i z całą zawartością spermy w majtkach musiałem wejsc do autobusu a co najgrosze potem wejść do domu gdzie byla moja żona a ja cały czas czułem tę spermę.
żona kiedyś poszła do pracy z mokrymi od mojej spermy cyckami, opowiadała mi że cały dzień czuła zapach spermy z cycków

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Trochę nie w temacie spermy, ale jeśli chodzi o zapach, to pamiętam jak w szkole średniej smyralismy się w pokoju w internacie z moją dziewczyną. Zrobiłem jej palcówke i nie umyłem rąk, szybko pobieglismy na lekcje i pamiętam że cały czas czułem zapach jej cipki na moich palcach. Nie mogłem się skupić.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
Trochę nie w temacie spermy, ale jeśli chodzi o zapach, to pamiętam jak w szkole średniej smyralismy się w pokoju w internacie z moją dziewczyną. Zrobiłem jej palcówke i nie umyłem rąk, szybko pobieglismy na lekcje i pamiętam że cały czas czułem zapach jej cipki na moich palcach. Nie mogłem się skupić.
ja bym co chwila wąchał i lizał pachnące cipką palce

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
zazdroszczę widoku, też chciałbym zobaczyć spermę innego pana na ciele mojej żony, najlepiej kilku panów finiszujących na jej twarz i piersi
Jejku...az mnie ciarki przeszly...
Przyznam,ze masz otwartą wyobraznie- oraz ciekawe pomysly
Mam takie same fantazje,dodatkowo,dla podniesienia napiecia,rozwijam scenariusz w miejscu,jak np.na plazy czy podczas imprezy,gdzie inni moga obserwowac,a kazdy chetny moze sie skusic i skorzystac samemu...

Mężczyzna

Tadeusz1965

Seks Praktykant
Sporo masz Waszmość w tych slipkach!
Tylko całe 19 cm heh a jeśli chodzi o spermę to moja bardzo często daje innym i taki widok spermy na ciele lub kapiacej z cipki nie jest mi obcy. Oczywiście ja potem jestem do posprzątania a że moją stała się ostrą domina jakiś czas temu w stosunku do mnie to jak co pytajcie