• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz spermy

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Mam pytanko w związku z mrożeniem spermy. Jak rozmrozić aby nie straciła szybko konsystencji/koloru/lepkości?
Mam w zamrażarce 10 wystrzałów w pojemniku z apteki. Wszystko było zamrożone od razu po wystrzale tak na gęsto i bez przelewania , bezpośrednio do pojemniczka.
Myślę, że trzeba by dodać jakiegoś zagęszczacza, bo sperma nawet bez mrożenia po 10-30 minutach sama z siebie robi się całkowicie płynna.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Przetestowane w praktyce. Jak się spuszcza do kubeczka i wkłada od razu do zamrażarki to nie traci konsystencji. W jednej porcji można gromadzić tak do 10 strzałów. Wtedy rozmraża się w temperaturze pokojowej nie tracąc właściwości. Większa porcja rozmraża się za długo i z zewnątrz staje się zbyt płynne a w środku jest wciąż bryła lodu.