• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fetysz rajstop: czy facetów podniecają rajstopki?

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
o wiele bardziej sexowne są spódnice nawet za kolano niż 20cm miniówy. Zdarza mi się nosić również i miniówy, ale ostatnio częściej wracam do długich :)
Kwestia gustu. Dla mnie osobiście mini są bardzo seksowne. Może nie takie, które ledwo zakrywają pośladki ale ważne aby były przed kolano. A już najgorsza jest długość taka do połowy łydki, ja nazywam ją " babciusiowa".
To już lepsza jest długość do kostek.

Kobieta

Agnes95

Cichy Podglądacz
Kwestia gustu. Dla mnie osobiście mini są bardzo seksowne. Może nie takie, które ledwo zakrywają pośladki ale ważne aby były przed kolano. A już najgorsza jest długość taka do połowy łydki, ja nazywam ją " babciusiowa".
To już lepsza jest długość do kostek.
Myślę że dużo zależy od zestawienia całości, stylu i ogólnie sytuacji. Takie długości też mogą być spoko, zdarza mi się czasem zestawić outfit ze spódnicą nieco za kolano, szytą z koła z wysokim stanem plus szpilki. Najczęściej w pastelowych barwach. Mini w znaczeniu "wszystko widać na wierzchu" nie noszę, najczęściej wybieram przed kolano, tak do połowy uda

Kobieta

Agnieszka2

Podrywacz
Myślę że dużo zależy od zestawienia całości, stylu i ogólnie sytuacji. Takie długości też mogą być spoko, zdarza mi się czasem zestawić outfit ze spódnicą nieco za kolano, szytą z koła z wysokim stanem plus szpilki. Najczęściej w pastelowych barwach. Mini w znaczeniu "wszystko widać na wierzchu" nie noszę, najczęściej wybieram przed kolano, tak do połowy uda
Zgadzam się. Nie zawsze musi być mini czy za kolano

Kobieta

Agnes95

Cichy Podglądacz
Mam na myśli np cos w tym stylu:

zalsqa-spodnice-12-scaled.jpg

Ostatnio właśnie nawet zakladalam podobna do pracy.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Mam na myśli np cos w tym stylu:

zalsqa-spodnice-12-scaled.jpg

Ostatnio właśnie nawet zakladalam podobna do pracy.
Lubię takie rozkloszowane spódnice i akurat w tym przypadku taka długość jest ok, a jeżeli jeszcze dodać do tego jakieś gustowne szpilki to byłoby naprawdę super 👌
A tak na marginesie może wrzucisz jakąś foteczkę w tej spódnicy którą zakładasz do pracy? 😉

Mężczyzna

Fan BDSM

Cichy Podglądacz
zawsze mnie to intrygowalo :) Czy wszystkich facetów zawsze kręcą rajstopy ?? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "złuzbowym" zebyśćie nie pomysleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zawsze zachwycali sie rajtkami :p CO WY W TYM WIDZICIE ?
Faceci to wzrokowcy a rajstopy podkreślają kształt Mi podoba się też to,że są takie delikatne w dotyku.

Mężczyzna

froog7

Cichy Podglądacz
Rajstopy - jedna z kilku rzeczy typowo kobieca. Kobieta w rajstopach/ pończochach daje do zrozumienia ze eksponuje swoją kobiecość. Rajstopy to nieliczna część garderoby kobiecej która tak mnie podnieca że chce ją założyć. Aktualnie najbardziej podniecają mnie rajstopy ażurowe z wzorem kwiecistym. 🥰

Mężczyzna

Vojtek

Nowicjusz
Rajstopy - jedna z kilku rzeczy typowo kobieca. Kobieta w rajstopach/ pończochach daje do zrozumienia ze eksponuje swoją kobiecość. Rajstopy to nieliczna część garderoby kobiecej która tak mnie podnieca że chce ją założyć. Aktualnie najbardziej podniecają mnie rajstopy ażurowe z wzorem kwiecistym. 🥰
A ja w nich chodzę na codzień ☺️ Jest bosko 😋 😋