Oj takie stópki to tylko całować w tych rajstopach
Idzie zima zimowe mroźne dni.
Najwyższy czas aby kupić ocieplane rajstopy i pończochy do sukienek.
Może tracie jak w tamtym roku na fajne we wzorki
Są bardzo seksowne, eksponują nogi. W połączeniu z fajnymi szpilkami i spódniczką codowny widok. Zawsze podkreślają piękno u kobiet. Uwielbiam rajstopy.zawsze mnie to intrygowaloCzy wszystkich facetów zawsze kręcą rajstopy ?? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "złuzbowym" zebyśćie nie pomysleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zawsze zachwycali sie rajtkami
CO WY W TYM WIDZICIE ?
Piękne rajstopy i nogiOj takie stópki to tylko całować w tych rajstopach
Widzimy w tobie nimfomanke;ppzawsze mnie to intrygowaloCzy wszystkich facetów zawsze kręcą rajstopy ?? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "złuzbowym" zebyśćie nie pomysleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zawsze zachwycali sie rajtkami
CO WY W TYM WIDZICIE ?
zawsze mnie to intrygowaloCzy wszystkich facetów zawsze kręcą rajstopy ?? Z jakimkolwiek facetem bym nie miala do czynienia (oczywiscie na gruncie oczywiscie "złuzbowym" zebyśćie nie pomysleli ze jakas nimfomanka jestem) to wszyscy oni zawsze zachwycali sie rajtkami
CO WY W TYM WIDZICIE ?
Zdarzyło mi się kupić na jednym z portali które wymieniasz fetyszowe gadżety (między innymi "kokon" widoczny na jednej z fotek, nieco wyżej w tym wątku, albo różnego typu rajstopy i osobiście nie narzekam. Kwestia wiedzieć czego się szuka i wiedzieć co tak na prawdę oznaczają słowa w opisie produktu (niestety czasami bywa że znaczą zupełnie coś innego niż jest napisane, ale to kwestia "wprawy" w ich czytaniuoczywiścia tak wyglądające wynalazki są też na aliexpress/temu itd - ale to jest tak jakby się nakrecać rajstopami pudełkowymi z lat 80tych marszczącymi się w kostkach zamiast luksusowych produktów...
SZKODA KASY - efekt słaaaaaby
Ja lubię "ciuchy", które ciuchami nie są; wrzucisz "słownik" takich słów plz?Zdarzyło mi się kupić na jednym z portali które wymieniasz fetyszowe gadżety (między innymi "kokon" widoczny na jednej z fotek, nieco wyżej w tym wątku, albo różnego typu rajstopy i osobiście nie narzekam. Kwestia wiedzieć czego się szuka i wiedzieć co tak na prawdę oznaczają słowa w opisie produktu (niestety czasami bywa że znaczą zupełnie coś innego niż jest napisane, ale to kwestia "wprawy" w ich czytaniu![]()
)
Pfff... z rajstopami oojarzy ki sie przedszkoleChętnie wymienie się fotkami w rajstopkach.
o wiele bardziej sexowne są spódnice nawet za kolano niż 20cm miniówy. Zdarza mi się nosić również i miniówy, ale ostatnio częściej wracam do długichOsobiście bardzo kręcą mnie kobiety noszące szpilki oraz rajstopy lub pończochy a do tego seksowna sukienka lub spódniczka. Przy tym nie mam na myśli spodniczki mega krótkiej odsłaniającej niemal pośladki a raczej krótka ale powiedzmy do polowy albo 3/4 uda. Super sprawa jak takie zestawienie dodaje kobiecości, już sam sposob poruszania się staje się pełen seksapilu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Fetysz Rajstop | Fetysze i perwersje | 35 | |
P | Fetysz rajstop/pończoch | Fantazje erotyczne | 12 | |
F | Fetysz rajstop | Seks fotki i filmy | 3 | |
![]() |
spełnianie marzeń (fetysz szpilek, rajstop, pończoch, nóg) | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Fetysz rajstop i nie tylko(jestem wypłacalny;-)! | Ogłoszenia | 1 |