• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz patriotyczny - flaga narodowa

Mężczyzna

cvb1989

Cichy Podglądacz
Hej
Zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś jeszcze ma taki fetysz? Bo mnie strasznie podnieca nasza flaga i godło, mógłbym je całować, przytulać i nie tylko przez godziny

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nie znam.
Ale co to ma za znaczenie?

O wszystkim mogę tu dyskutować. O rajstopkach, pończoszkach, bzykanku, jebanku, nawet zniosę bolesne niezrozumiałe policzki od antyszczeopionkowców ...
No ale Nasza Flaga Państwowa...to przegięcie.
Przecież to temat z dupy!!
☹️
Oczywiście ze temat jest z dupy! Bo i co ma wspólnego erotyka z patriotyzmem?
I na czym polega patriotyczne jebanie?
LUDZIE, czy my Polacy musimy byc idiotami?

Mężczyzna

cvb1989

Cichy Podglądacz
Napisałem o swoim fetyszu bo od tego jest to forum więc nie, nie jest to z dupy. Szukam podobnej osoby, fetyszy na świecie jest wiele więc jest szansa, że i w Polsce ktoś taki jest

Mężczyzna

Belial666

Cichy Podglądacz
Chyba patryjotyzm wchodzi niektórym za bardzo. Całe szczęście że orły są pod ochroną bo zaczynam bać się o te zwierzęta.

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Sorry @cvb1989 . Może wczoraj nie powinnam tak zareagować. Wściekam się, gdy widzę takie rzeczy. Bo ja, chociaż ta nasza Polska jest taka, czy siaka, mam zboczenie w drugą stronę, polegające na tym, że symbole związane z Nią, są dla mnie świętością.

I z całą powagą z ciekawości spytam. A co Ty z tą flagą robisz? Owijasz się nią? Wieszasz na ptaku? Czy co? Bo jakoś sobie tego wyobrazić nie mogę. :unsure: Przybliż ten swój fetysz.

Mężczyzna

cvb1989

Cichy Podglądacz
@Belial666
Przyznam, że lubię gdy flaga jest z Orłem

@Nefer Nie szkodzi, przyznam że rozumiem, że może Cię to obrażać, ten mój fetysz. Zapewniam, że moją intencją nie jest jakaś nienawiść do symboli, a wręcz odwrotnie. Bardzo mi się podobają i to od kiedy w szkole godło wisiało sobie nad tablicą. Tak po prostu już mam.

Co do tego co konkretnie robię - całuje, przytulam, przykrywam się Nią jak kołdrą i wtedy zaczynam Nią trzepać. Owijam się rzadko, ale też się zdarza

Mężczyzna

mateusz12345123

Nowicjusz
Cóż ... jeszcze kilka tak pojebanych tematów, a zniknę stąd na wieki.
A już chciałam się w w rajstopkach i kapciach przedstawić... nawet se fotkę pstrykłam. :confused:
I widzisz co żeś narobił??!!
Ormitolog zakichany, jedyny fetysz na jaki możesz liczyć to trzonek w odbycie
Orzełkowi się korona tył na przód ze wstydu przekręciła